Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 10:42
Παραθλητικά

Ο Αλέκος και το… κότσι του






Δευτέρα βράδυ. Αραχτός στον καναπέ για να παρακολουθήσω μία ακόμη συνέντευξη του Αλέξη Κούγια στον «Astra». Και λέω μία ακόμη, διότι με μία πρόχειρη εκτίμηση οι συνεντεύξεις που έχει παραχωρήσει ο γνωστός ποινικολόγος έχουν ξεπεράσει σε αριθμό ακόμα και τις δίκες του.
Κάθομαι λοιπόν και εγώ μπροστά από την τηλεόραση για να απολαύσω τον γνωστό «Αλέκο». Να μάθω επιτέλους κάποιες αλήθειες βρε αδερφέ. Να ενημερωθώ από πρώτο χέρι για το παρασκήνιο στο ποδόσφαιρο, για το τι ακριβώς συμβαίνει με την εγκληματική οργάνωση, ποια η άποψή του για τον Μαρινάκη, για τον Τσιμπλάκη και τον Πούλιο και για πολλά – πολλά άλλα.
Μάταια όμως, αφού για μία ακόμη φορά, ο Αλέξης Κούγιας μας είπε τα ίδια και τα ίδια. Όχι ότι περίμενα κάτι διαφορετικό από τον Αλέξη. Επί μιάμιση ώρα μονολογούσε και τίποτα ουσιαστικό δεν μας είπε. Για την ακρίβεια τίποτα ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ δεν μας είπε.
Μας έλεγε, ότι εκείνος ήθελε και απέφευγε με μαεστρικό τρόπο τις ερωτήσεις που δεν επιθυμούσε να απαντήσει. Οσο κι αν ο Πέγιος προσπαθούσε να τον πιέσει να ζητήσει συγγνώμη από τους Βολιώτες για το κακό που προξένησε στην αγαπημένη τους ομάδα. Αλλα μεταξύ μας, τι να του πει ο Δημήτρης Πέγιος του Αλέξη.
Επειδή όμως, θέλω να είναι απόλυτα ειλικρινής, από τη χθεσινή συνέντευξη έμαθα και κάτι που ομολογώ μου ήταν παντελώς άγνωστο. Ποιο είναι αυτό; Ότι ο Αλέξης Κούγιας έχει κότσι στο χέρι…

Υ.Γ.: Αλήθεια. Ο πρόεδρος της Ενωσης Συντακτών τι ακριβώς έκανε στη χθεσινή εκπομπή; Είναι πάντως γεγονός ότι γράφει στην κάμερα.