Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 02:05
Παραθλητικά

Οταν ο Βοσνιάδης ανακάλυψε το σύστημα “κράμπα”






Διαβάζω σήμερα για τις διαμαρτυρίες των Λαρισαίων στην τακτική που ακολούθησαν οι παίκτες της Κέρκυρας αμέσως μετά το γκολ που πέτυχαν στο χθεσινό με τη Λάρισα και πραγματικά δεν μου προκαλούν καμία εντύπωση. Τι υποστηρίζουν οι “βυσσινί”; Οτι οι παίκτες της Κέρκυρας έπεφταν συνέχεια κάτω κάνοντας καθυστερήσεις, ώστε να ανακόψουν το ρυθμό του αγώνα και να μην επιτρέψουν στους αντιπάλους να φτάσουν στην ισοφάριση.

Να πω την αλήθεια, δεν κατάφερα να παρακολουθήσω το ματς της Λάρισας με την Κέρκυρα ώστε να έχω άποψη για τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων. Ωστόσο, είμαι σίγουρος ότι αυτή τη φορά έχουν δίκιο.

Και ο λόγος που τους δίνω δίκιο είναι ένας και μοναδικός. Στον πάγκο της Κέρκυρας καθόταν ο Αλέκος Βοσνιάδης. Ο προπονητής που γνωρίζει καλύτερα από κάθε άλλο το σύστημα “κράμπα”.

Το είδαμε να το εφαρμόζει με μεγάλη επιτυχία πριν από δύο χρόνια στο ΕΑΚ με τη Νίκη Βόλου, το είδαμε πέρυσι όταν βρισκόταν στον πάγκο του Απόλλωνα, για ποιο λόγο λοιπόν να μην το εφαρμόσει και τώρα ως προπονητής της Κέρκυρας.

Αλλωστε σύστημα που κερδίζει δεν αλλάζει. Ετσι δεν είναι κύριε Βοσνιάδη;