Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 01:15
Τοπικά

«Οταν με εξυβρίζουν αντιδρώ»






«Όταν με προσβάλλουν και με εξυβρίζουν αντιδρώ» δηλώνει ο αντιδήμαρχος Δημοτικών Ενοτήτων Βόλου Δημήτρης Λιβογιάννης για το θερμό επεισόδιο που διαδραματίστηκε στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου.

Ο κ. Λιβογιάννης αποδίδει την αντίδρασή του στη συμπεριφορά δημοτικού συμβούλου που τον προσέβαλε. Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Πολλά ειπώθηκαν και πολλά περισσότερα γράφτηκαν αυτές τις δύο ημέρες για τα όσα συνέβησαν στο Δημοτικό Συμβούλιο κατά τη συνεδρίαση στις 11.07.2018, από γνωρίζοντες και μη.
Η μειοψηφία των Οικονόμου – Λαμπρινίδη για άλλη μια φορά, χρησιμοποιώντας ένα προσωπικό συμβάν, επιδόθηκε σε έκδοση σωρείας Αντιμπεϊκών Μανιφέστων!!!

Πόση άραγε απελπισία πρέπει να τους διακατέχει;
Όταν δεν έχεις λόγο.
Όταν δεν έχεις επιχειρήματα.
Όταν δεν μπορείς να δικαιολογήσεις την απραξία και την ανικανότητα χρόνων.
Όταν δεν μπορείς να δικαιολογήσεις την ίδια σου την ύπαρξη και παρουσία σε ένα θεσμοθετημένο όργανο…
Ε! τότε επιστρατεύεις τη φαντασία!!!
Σαν άλλους Δον Κιχώτες, βλέπουν παντού φασίστες, τραμπούκους, ανατροπείς των θεσμών και της έννομης τάξης!!! Άραγε για πια έννομη τάξη μιλάνε; Για αυτή που οι ίδιοι δημιούργησαν; Και εμφανίζονται ως σωτήρες (και πάλι) του βολιώτικου λαού…ΦΕΥ !!!

Ας το καταλάβουν επιτέλους (έστω κι αν δεν μπορούν ή δεν θέλουν):
Ο Αχιλλέας Μπέος είναι και θα παραμείνει Δήμαρχος Βόλου.
Όχι μόνο γιατί είναι καλός Δήμαρχος.
Όχι μόνο γιατί είναι ο καλύτερος δήμαρχος της τελευταίας 20ετίας.
Όχι μόνο γιατί αγαπά την πόλη του.
Όχι μόνο γιατί ξύπνησε την πόλη ( που βρισκόταν σε λήθαργο).
Όχι μόνο γιατί γίνονται έργα καθημερινά.
Όχι μόνο γιατί έχει την στήριξη και εμπιστοσύνη του κόσμου.
Όχι μόνο γιατί έχει ικανούς συνεργάτες.
Όχι μόνο γιατί τα λέει «χύμα και τσουβαλάτα» (κι αυτό φυσικά ενοχλεί).
Όχι μόνο γιατί δεν λαμβάνει εντολές και οδηγίες από κανένα κομματικό, συντεχνιακό, συνεταιριστικό κόμμα, σχηματισμό ή μόρφωμα.
Και όχι μόνο για τους λόγους αυτούς…

Ο Αχιλλέας Μπέος θα παραμείνει Δήμαρχος της πόλης και γιατί τα «πολιτικά ρετάλια» του ΠΑΣΟΚ ή ΚΙΝΑΛ ή ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ή ΕΛΙΑΣ ή όπως αλλιώς ονομαστούν στο μέλλον, ΕΓΓΥΟΝΤΑΙ την επιτυχία του και την επανεκλογή του με τη συμπεριφορά τους, την τακτική που ακολουθούν, την πρακτική που δεν τους έχει οδηγήσει πουθενά, τις συμφωνίες τους, τις συνεργασίες τους, τις άναρθρες κραυγές τους!
Κύριοι της μειοψηφίας η ειλικρίνεια και η λεβεντιά είναι αρετή…και ως τέτοια δυστυχώς δεν την έχουν όλοι.
Εγώ κατάγομαι από λαϊκή οικογένεια και όταν με θίγουν, με προσβάλλουν ή με εξυβρίζουν αντιδρώ!!!
Εσείς που ακολουθείτε το soivre vivre, όταν σας θίγουν, όταν σας προσβάλλουν και σας υβρίζουν να χαμογελάτε σαν να μην συμβαίνει τίποτε…άλλωστε είστε συνηθισμένοι στο πολιτικό χώρο που ανήκετε να σας φτύνουν και εσείς να νομίζετε πως βρέχει….

Θα σας παρακαλούσα όμως την επόμενη φορά που θα θελήσετε να εξυβρίσετε κάποιον να βρείτε το σθένος (γιατί η λεβεντιά είναι είπαμε αρετή και γεννιέσαι μ΄ αυτή δεν την αποκτάς) να σηκωθείτε όρθιοι και ό,τι θέλετε να πείτε να το πείτε αργά, καθαρά και δυνατά (όπως μας έλεγε και ο δάσκαλος στο σχολείο) και όχι κρυπτόμενοι πίσω από την πλάτη του συναδέλφου σας!».