Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 13:56
Κόσμος

Οργή για την άγρια δολοφονία 6χρονης στο Πακιστάν – Βίντεο με τα τελευταία λεπτά της ζωής της (vid)






Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς τον εφιάλτη που έζησε τα τελευταία λεπτά της σύντομης ζωής της η 6χρονη Zainab Ansari από το Πακιστάν.

Όπως δημοσιεύει το BBC, η μικρή βιάστηκε και στη συνέχεια δολοφονήθηκε με τη μέθοδο του στραγγαλισμού. Το περιστατικό προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις της κοινωνίας, με διαδηλωτές να φθάνουν μέχρι και το κυβερνητικό γραφείο στην πόλη Kasur και να το πυρπολούν!

Το άψυχο σώμα της Zainab Ansari βρέθηκε σε χωματερή την Τρίτη αρκετές μέρες μετά την εξαφάνισή της. «Είναι σαν να τέλειωσε ο κόσμος… δεν έχω λόγια» δήλωσε ο συντετριμμένος πατέρας.

Αξιωματικοί έχουν πάρει DNA από 90 πιθανούς υπόπτους για τη δολοφονία της 6χρονης. Από τη νεκροψία προέκυψε ότι η Zainab δέχτηκε άγρια επίθεση. Είχε τραυματισμούς στο σώμα και το πρόσωπό της και ένα σπασμένο κόκκαλο στον λαιμό της.

Ο πατέρας της Zainab, Ameen Ansari, δήλωσε στο BBC πως δεν συμφωνεί με τη βία των διαδηλωτών αλλά καταλαβαίνει τον θυμό σε βάρος των αρχών. «Αν η αστυνομία έκανε σωστά τη δουλειά της θα την είχαν βρει με το που βρήκαν υλικό από τις κάμερες κλειστών κυκλωμάτων ασφαλείας».

Οι τοπικοι αξιωματούχοι συναντήθηκαν με την οικογένεια της 6χρονης και υποσχέθηκαν ότι θα συλληφθεί ο δολοφόνος. Οι διαδηλωτές την Πέμπτη πετούσαν πέτρες σε κυβερνητικά κτίρια και πυρπόλησαν αυτοκίνητα και κυβερνητικά κτίρια. Διαμαρτύρονται πως η αστυνομία δεν κάνει τίποτα για να σταματήσει τη βία στα παιδιά.

Περίπου 1.000 άνθρωποι ξεχύθηκαν στους δρόμους και πετούσαν πέτρες σε κτίρια της αστυνομίας και πολιτικών. Δύο διαδηλωτές πέθαναν όταν το εξαγριωμένο πλήθος προσπάθησε να καταλάβει την έδρα της τοπικής αστυνομίας και οι αστυνομικοί άνοιξαν πυρ.

Η κυβέρνηση του Punjab προσφέρει 90.000 δολάρια σε όποιον βοηθήσει την αστυνομία να εντοπίσει και να συλλάβει τον δολοφόνο της Zainab. Προσφέρει επίσης 3 εκατομμύρια ρούπιες στις οικογένειες των διαδηλωτών που σκοτώθηκαν στα επεισόδια της Τετάρτης.

Πηγή: newpost.gr