Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 12:13
Αθλητικά

Ονειρο ήταν και πάει για τον Ολυμπιακό Βόλου






Με πολλά όνειρα ξεκίνησε η φετινή χρονιά για τον Ολυμπιακό Βόλου, ωστόσο έπειτα και από τη σημερινή ισοπαλία στα Τρίκαλα με τους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου, η άνοδος στη Football League φαίνεται πως χάθηκε οριστικά.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήρθαν ισόπαλοι με 2-2 με τους Μ. Αετούς και πλέον η διαφορά από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Λάρισας αυξήθηκε στους τέσσερις βαθμούς.

Η ομάδα του Ελευθεροχωρίου προηγήθηκε στο 18ο λεπτό με τον Καραστεργίου για να ισοφαρίσει ο Ολυμπιακός στο 34ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Οικονόμου.

Στο 66ο λεπτό οι γηπεδούχοι πήραν εκ νέου το προβάδισμα στο σκορ με τον Κεχαγιά, για να ισοφαρίσει ο Ολυμπιακός στο 74ο λεπτό με τον Ευθυμιάδη, σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα.

ΜΑΥΡΟΙ ΑΕΤΟΙ: Θεολόγης, Τεντολούρης, Τσιγάρας, Καραστέργιος, Ρόμπος, Σκόνδρας, Κεχαγιάς, Γιαννούλας (79ο Νασιάκος), Βέρβερας (60ο Φλιούκας), Τσιώλης (87ο Μουρίκης), Ιωάννου

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Κατσούλης, Στουρνάρας (69ο Αναστασίου), Ιωαννίδης, Χολέβας, Ζώνας, Οικονόμου, Σταύρου (58ο Ευθυμιάδης), Μασάντο, Μουκάμ, Σουάνης (58ο Κέρι), Φλίγκος