Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 20:51
Άλλες Ειδήσεις

Οι απαγορευμένες γυμνές φωτογραφίες της νέας Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ






Η Μελάνια Τραμπ είναι η νέα Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ και δεν θυμίζει σε τίποτα τις υπόλοιπες.

Είναι η πρώτη γυναίκα που κατακτά αυτόν τον τίτλο και έχει κάνει γυμνές φωτογραφήσεις και διαφημίσεις εσωρούχων, με τους Ρεπουμπλικάνους να κάνουν τα στραβά μάτια σε ό,τι αφορά το παρελθόν.

Η νέα Πρώτη Κυρία ως μοντέλο δεν δίστασε να ποζάρει εντελώς γυμνή για χάρη του βρετανικού περιοδικού GQ. Γυμνή επάνω σε ένα γούνινο κάλυμμα, η σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ φοράει χειροπέδες δεμένη με έναν χαρτοφύλακα, κοιτάει λάγνα τον φακό του φωτογράφου.

«Υπάρχει μια απίστευτη χημεία ανάμεσα σε εμένα και τον Ντόναλντ», έλεγε τον Ιανουάριο του 2000 η 30χρονη τότε Μελάνια.

Στο 14σέλιδο αφιέρωμα του GQ, η Μελάνια Τραμπ μίλησε για τον Ντόναλντ Τραμπ με μεγάλο θαυμασμό. Μάλιστα, δήλωσε πιστή στο πρόσωπό του, τονίζοντας πως θα βρίσκεται στο πλευρό του σε ό,τι και να κάνει.

Η Μελάνια Τραμπ, ωστόσο, κατακτά και άλλες «πρώτες φόρες» ως Πρώτη Κυρία. Είναι η πρώτη και η μόνη που δεν έχει γεννηθεί στις ΗΠΑ και η πρώτη που η μητρική της γλώσσα δεν είναι αγγλικά.

Η 46χρονη σύζυγος του Αμερικανού προέδρου γεννήθηκε στην Γιουγκοσλαβία στο Νόβο Μέστο, που σήμερα βρίσκεται στην Σλοβενία. Από το σπίτι της δεν έλειπε η πολιτική χροιά, με τον πατέρα της να είναι οργανωμένος στο τοπικό Κομμουνιστικό Κόμμα.

Η πρώτη φορά που επισκέφτηκε τις ΗΠΑ ήταν πριν από περίπου 20 χρόνια, με δημοσιογράφους του Assosiated Press να αποκαλύπτουν πως είχε ταξιδέψει στις ΗΠΑ με απλή βίζα. Τότε δούλεψε 10 φορές βγάζοντας 20 χιλ. δολάρια χωρίς να φορολογηθεί.

Ενα εντυπωσιακό στοιχείο για τη νέα Πρώτη Κυρία είναι πως μιλάει πέντε γλώσσες: Σερβο-κροάτικα, σλοβένικα, αγγλικά, γερμανικά και γαλλικά.

 

 

 

 

Πηγή: bovary.gr