Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 07:00
Τοπικά

Ξαφνικός θάνατος 45χρονου αστυνομικού στον Βόλο






Πρόωρα και ξαφνικά έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 45 ετών αστυνομικός του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου. Πρόκειται για τον Χρήστο Γκόλια, έναν αστυνομικό γνωστό στην κοινωνία του Βόλου και ιδιαίτερα αγαπητό σε όσους τον γνώριζαν.

Ο 45χρονος άφησε εντελώς απρόσμενα την τελευταία του πνοή σήμερα, ανήμερα Δεκαπενταύγουστου, από ανακοπή καρδιάς ενώ βρίσκονταν σπίτι του.
Ο αστυνομικός αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία, η οποία στάθηκε μοιραία για τη ζωή του. Συγγενικό του πρόσωπο που ήταν εκείνη τη στιγμή μαζί του, κάλεσε το ΕΚΑΒ. Μονάδα με γιατρό έφτασε άμεσα στο σπίτι του, στην οδό Μαιάνδρου στη Ν. Ιωνία και προσπάθησαν να τον επαναφέρουν, αλλά δυστυχώς ήταν ήδη αργά. Στο νοσοκομείο οι γιατροί απλά επιβεβαίωσαν τον θάνατό του.
Ενώ η σορός του άτυχου αστυνομικού μεταφέρονταν στο Νοσοκομείο Βόλου, στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας επικρατούσε πανικός και μεγάλη αναστάτωση, καθώς συνάδελφοι του είχαν ενημερωθεί σχετικά με το περιστατικό.
Όταν πληροφορήθηκαν ότι το μοιραίο είχε επέλθει βυθίστηκαν σε βαρύ πένθος για την τόσο πρόωρη και άδικη απώλεια του συνάδελφού τους
Η κηδεία του αστυνομικού θα γίνει στις 5μμ σήμερα Τετάρτη Στον Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στο Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθέναια «Η Φλόγα».