Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024 17:54
Παρασκήνια

Ξανασμίγουν Πίτου Γκαρσία και Καμπαγιέρο






Ο Σεμπάστιαν Καμπαγιέρο θα αποτελέσει όπως όλα δείχνουν την επόμενη μεταγραφική κίνηση του «Βόλος Ν.Π.Σ.». Ο 25χρονος Αργεντίνος μέσος έχει απαντήσει θετικά στην πρόταση των «κυανέρυθρων» και τις επόμενες ημέρες θα βρεθεί στο Βόλο προκειμένου να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του.

Ο Καμπαγιέρο πάντως δεν θα είναι εντελώς άγνωστος μεταξύ αγνώστων στο Βόλο, καθώς μετά από χρόνια θα ξανασμίξει με τον Πίτου Γκαρσία. Οι δύο ποδοσφαιριστές είχαν υπάρξει συμπαίκτες στην Ουνιόν Σάντα Φε την περίοδο 2008-09 και γνωρίζονται πολύ καλά. Την επόμενη χρονιά, βέβαια, ο Πίτου Γκαρσία έφυγε από την Αργεντινή και την Ουνιόν, ωστόσο μέχρι και σήμερα διατήρησαν επαφές.

Χαρακτηριστικό είναι ότι οι διοικούντες τον «Βόλο Ν.Π.Σ.» ζήτησαν την άποψη του Πίτου Γκαρσία, πριν προχωρήσουν τις διαπραγματεύσεις, η οποία ήταν εξαιρετική, ενώ θεωρείται σίγουρο ότι το ίδιο έπραξε και ο Σεμπαστιάν Καμπαγιέρο. Με δεδομένο μάλιστα, το γεγονός ότι ο Καμπαγιέρο απάντησε θετικά στην πρόταση που του έγινε, θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο, ότι ο Πίτου Γκαρσία μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη νέα του ομάδα και τον προέτρεψε να πει το «ναι».

Επειτα λοιπόν από οκτώ χρόνια, Πίτου Γκαρσία και Σεμπάστιαν Καμπαγιέρο θα είναι και πάλι μαζί.