Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 17:26
Τοπικά

Ξαναγύρισε στο σπίτι του στο Πήλιο και προκάλεσε χαμό






Έφυγε προχθές από το Αυτόφωρο καθώς του δόθηκε αναβολή και το βράδυ επέστρεψε και πάλι σπίτι του παρά το γεγονός ότι του είχε απαγορευτεί και προκάλεσε νέο χαμό αυτή τη φορά και μπροστά στα μάτια της 7χρονης κορούλας του!

Νέο επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας προκάλεσε στις 2.30 χθες τα ξημερώματα ο 45χρονος ημεδαπός, που συνελήφθη τη Δευτέρα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νοτίου Πηλίου, καθώς κατά τη διάρκεια οικογενειακού καβγά απείλησε με δίκαννο και εκρηκτικά γονείς και σύζυγο ότι θα τους σκοτώσει.

Η 32χρονη σύζυγός του και το κοριτσάκι τους, ηλικίας μόλις 7 ετών, κλειδώθηκαν στην κρεβατοκάμαρα για να σωθούν από τη μανία του. Σε κατάσταση μέθης ο 45χρονος φώναζε, εξύβριζε, κλωτσούσε πόρτες.

Οι τρομαγμένες ψυχές αυτή τη φορά δεν απευθύνθηκαν στην Αστυνομία για να ζητήσουν βοήθεια… Το Αστυνομικό Τμήμα Νοτίου Πηλίου ενημερώθηκε από κοινωνικό λειτουργό για το ενδοοικογενειακό επεισόδιο και άμεσα οι αστυνομικοί έτρεξαν στο σπίτι.

Ο 45χρονος είχε απαγόρευση από το Δικαστήριο μέχρι να δικαστεί από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου αύριο Παρασκευή να μην πλησιάσει ούτε στο σπίτι της συζύγου ούτε στο σπίτι των γονιών του. Ο ίδιος είχε δεσμευτεί ότι θα έμενε σε μία θεία του.

Εντούτοις, το βράδυ που ακολούθησε έφερε και πάλι κακό χαμό. Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν στο σπίτι στις 2 το μεσημέρι και τον συνέλαβαν. Όταν τον εντόπισαν, εκείνος κοιμόταν αμέριμνος.

Ο δράστης οδηγήθηκε εκ νέου στο Τμήμα όπου κρατείται για παραβίαση δικαστικής απόφασης και για ενδοοικογενειακή βία.

Ο ίδιος φέρεται να λέει ότι δεν γνώριζε τι έκανε και ότι δεν είχε σκοπό να επιστρέψει στο σπίτι. Υποστηρίζει ότι επειδή ήταν σε κατάσταση μέθης κάποιοι φίλοι του τον μετέφεραν από το καφενείο στο σπίτι ενώ ο ίδιος δεν καταλάβαινε.

Ο 45χρονος θα οδηγηθεί σήμερα στην Εισαγγελία Βόλου για την άσκηση ποινικής δίωξης. Εναντίον του έχει ασκηθεί ήδη ποινική δίωξη για παράνομη οπλοφορία, παράνομη κατοχή όπλου και εκρηκτικών και ενδοοικογενειακή εξύβριση κατά συρροή.

Επισημαίνεται ότι τη Δευτέρα βραδινές ώρες επίσης σε κατάσταση μέθης απειλούσε με δίκαννο τη σύζυγό του και τους γονείς του ότι θα του σκοτώσει. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του επεισοδίου έπλασε ένα κομμάτι αμμωνιοδυναμίτιδα φτιάχνοντάς το σε σχήμα μπάλας, την τύλιξε με ένα φυτίλι και έλεγε στην οικογένειά του ότι θα τους ανατινάξει.

Και τότε όταν συνελήφθη από τους προστρέξαντες αστυνομικούς φερόταν να δήλωνε ότι δεν είχε σκοπό να προκαλέσει το παραμικρό επεισόδιο…