Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 15:08
Θεσσαλία

Ντοκουμέντο: Μετά την κακοκαιρία προμηθεύτηκε αλάτι ο δήμος Λαρισαίων;






Αποδέχεται την κριτική απ’ ότι φαίνεται για την κατάσταση που δημιουργήθηκε στη πόλη από την κακοκαιρία η δημοτική αρχή της Λάρισας, αλλά «θυμώνει» – όπως τουλάχιστον ανέφερε ο δήμαρχος Λαρισαίων στην επιστολή του στο onlarissa.gr, όταν του καταλογίζουν έλλειψη αλατιού. Ήταν το θέμα στο οποίο επικέντρωσε την κριτική της η αντιπολίτευση και θεωρεί ότι την αδικούν.

Στην επιστολή του προς το onlarissa.gr ο κ. Καλογιάννης κάλεσε τον αρθρογράφο που υπαινίχθηκε έλλειψη αλατιού, να τον ξεναγήσει στην αποθήκη του δήμου στη Νεάπολη για να πιστοποιήσει την ύπαρξη 120 τόνων αλατιού. Όλα αυτά το βράδυ του Σαββάτου. Το ερώτημα που προκύπτει όμως, είναι αν αυτοί οι 120 τόνοι προϋπήρχαν ή αν παραγγέλθηκαν την τελευταία στιγμή.

Γιατί όπως προκύπτει από τη «Διαύγεια» οι 120 τόνοι αλατιού τους οποίους επικαλείται ο δήμαρχος, παραγγέλθηκαν κατόπιν εορτής! Αυτό τουλάχιστον αποδεικνύει το ντοκουμέντο που δημοσιεύουμε σήμερα και είναι αποκαλυπτικό: 120 τόνοι αλατιού παραγγέλθηκαν την Πέμπτη, το συγκεκριμένο φορτίο κατά τις πληροφορίες του onlarissa.gr, έφθασε στο λιμάνι της Στυλίδας το βράδυ της Παρασκευής και μπήκε στις αποθήκες του δήμου το Σάββατο, όταν δηλαδή οι Λαρισαίοι απολάμβαναν μία ηλιόλουστη ημέρα!

Το εύλογο ερώτημα που προκύπτει από τα παραπάνω, είναι αν αυτό συνέβη εν γνώσει του δημάρχου Λαρισαίων ή αν ο κ. Καλογιάννης είναι θύμα πιθανής παραπληροφόρησης εκ μέρους των συνεργατών του.

 

Ιδού και η σχετική απόδειξη:

Πηγή: onlarissa.gr