Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024 04:49
Παραπολιτικά

Να πώς χάνονται οι αναπτυξιακές ευκαιρίες!






Βολιώτες, γουρούνια, σοβινιστές! Καλά ρε, έτσι περιμένετε να έρθει η ανάπτυξη; μια ρηξικέλευθη πρόταση, που συνδυάζει τον εσωτερικό με τον ιατρικό τουρισμό, τόλμησαν να διατυπώσουν οι γιγαντιαίες μορφές της Αριστεράς Πολάκης και Δραμητινός, δηλαδή οι καρκινοπαθείς της Μαγνησίας να πηγαίνουν σε Λαμία και Λάρισα, και λυσσάξατε!!!

Και με το κράξιμο που κάνατε αναγκάστηκαν να υποχωρήσουν…Ντροπή! Χώρια που υπονομεύσατε άλλη μια μεγαλειώδη απόπειρα καταπολέμησης της ανεργίας… Ναι…διότι με τα χρήματα που θα εξοικονομούνταν, ξέρετε πόσα συντρόφια- εθελοντές θα μπορούσαν να κάνουν ατομικές συμβάσεις σαν καθαρίστριες και τραπεζοκόμοι;

Και άφησα για το τέλος την κορυφαία επίδειξη αβλεψίας και έλλειψης προνοητικότητας από τους αντιδρώντες δωσίλογους και γερμανοτσολιάδες στην επιχείρηση εγκαθίδρυσης μιας γνήσιας λαϊκής Δημοκρατίας, για την οποία νυχθημερόν μοχθούν αγωνιστές σαν τον Γαργάλα, την Κοκκινάκη και τον Ιάσονα…και εξηγούμαι:

Φαντάζεστε πως υπάρχουν πολλοί καρκινοπαθείς που θα αντέξουν να κάνουν μετά από χημειοθεραπεία δυο και τρεις ώρες ταξίδι με το ΚΤΕΛ; και για πόσο καιρό; ιδού λοιπόν ο εξορθολογισμός των δαπανών στην Υγεία, αλλά και η ανάσα στο συνταξιοδοτικό!

Τελικά δεν υπάρχει ελπίδα… μνημόνια μέχρι τη Δευτέρα Παρουσία μας χρειάζονται…και ΣΥΡΙΖΑ…