Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 19:02
LIFE

Ναταλία Γερμανού: «Θα παρουσιάζα το ”The Voice” καλύτερα από τον Λιάγκα»






Καλεσμένη στην εκπομπή «Spata Live», ήταν η Ναταλία Γερμανού όπου παραχώρησε μία συνέντευξη στον Δημήτρη Ουγγαρέζο, στο πλαίσιο της ενότητας «Ougachallenge».

Πιστεύει ότι θα παρουσίαζε καλύτερα το talent show «The Voice» από τον Γιώργο Λιάγκα;  «Νομίζω ναι. θα παρουσίαζα καλύτερα το The Voice από τον Λιάγκα. Πιστεύω ότι οι μουσικές εκπομπές μου πάνε πάρα πολύ. Όχι ότι δεν το έκανε καλά ο Γιώργος, αλλά ότι θα το έκανα λίγο καλύτερα, ”παίζει” ναι!», είπε η Ναταλία Γερμανού

Έχει αντιδράσει ποτέ, ακούγοντας κάποιο σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα, για εκείνη; «Έχω σπρώξει τραπέζι και ”έφυγε” το τραπέζι μαζί με πράγματα από κάτι που είπε ο Γιώργος Λιάγκας. Δεν απάντησα ποτέ!», απάντησε η παρουσιάστρια.

Απόσπασμα της συνέντευξής της Ναταλίας Γερμανού, έπαιξε η εκπομπή «Πρω1νό». Ο Γιώργος Λιάγκας, σχολίασε την αντίδραση της Ναταλίας Γερμανού- που έσπρωξε το τραπέζι- ακούγοντας κάποιο σχόλιο του. «Κάτι για τα ερωτικά της θα είχα πει. Αλλά ότι δημιουργώ τόσο πάθος στην Ναταλία, καλό είναι!», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.