Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 15:44
Παραπολιτικά

Νέα Δημοκρατία – Θεσσαλία: Να ‘χαμε να λέγαμε… ονόματα και πρόσωπα ατάκτως ερριμμένα






Αποκαλυπτικό (;;;) ρεπορτάζ, ή τουλάχιστον έτσι, νομίζει δημοσίευσε το ΒΗΜΑ, θέλοντας να κάνει μια πανελλαδική χαρτογράφηση των στελεχών και να μας ενημερώσει (!) ποιοί υποστηρίζουν ποιούς στην κούρσα εκλογής αρχηγού στη Νέα Δημοκρατία.

 

Διαβάζοντας κανείς τα της Θεσσαλίας αντιλαμβάνεται τι ακριβώς σημαίνουν αυτά τα ρεπορτάζ, πως και γιατί γράφονται, αλλά δεν μπορεί να καταλάβει ευφυείς κατά τεκμήριο άνθρωποι πώς μπορούν να νομίζουν ότι έτσι εξυπηρετείται ο στόχος τους.. με προχειρότητες, αστοχίες και απίστευτες ανακρίβειες! Διαβάστε τα ονόματα και θα συμφωνήσετε:

 

Θεσσαλία:

Λάρισα: Διακριτικά υπέρ του κ. Τζιτζικώστα κινείται ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός που εμμένει και στο θεσμικό του ρόλο, ενώ τον περιφερειάρχη στηρίζει και ο πρώην δήμαρχος Λάρισας, Κώστας Τζανακούλης. Με τον κ. Μεϊμαράκη συντάσσεται ο βουλευτής Μάξιμος Χαρακόπουλος και ενδεχομένως την ίδια επιλογή να κάνει και ο έτερος βουλευτής του νομού Χρήστος Κέλλας.

Μαγνησία: Υπέρ του κ. Τζιτζικώστα τάσσεται ο βουλευτής Χρήστος Μπουκώρος, η πρώην υφυπουργός Ζέτα Μακρή στηρίζει τον κ. Μεϊμαράκη, όπως και ο πολιτευτής Χρήστος Νάκος, ενώ στο πλευρό του κ. Μητσοτάκη είναι ο πρώην υπουργός Γιώργος Σούρλας.

Τρίκαλα: Από την πρώτη στιγμή ο βουλευτής και πρώην υπουργός Κώστας Σκρέκας είναι στο πλευρό του κ. Τζιτζικώστα, τον οποίο στηρίζει και ο αντιπεριφερειάρχης Θωμάς Λιούτας, ο πρώην βουλευτής Μιχάλης Ταμήλος, ενώ φαίνεται πως τον περιφερειάρχη προτιμά και ο πρώην υπουργός Σωτήρης Χατζηγάκης. Υπέρ του κ. Μητσοτάκη τάσσεται ο πρώην βουλευτής Ηλίας Βλαχογιάννης, στενός πολιτικός φίλος του κ. Βορίδη, αλλά και ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης.

Καρδίτσα: Στο πλευρό του κ. Μεϊμαράκη τάσσονται ο βουλευτής Κώστας Τσιάρας και η πρώην βουλευτής Ασημίνα Σκόνδρα. Η πρόεδρος της ΝΟΔΕ, Σοφία Τόλια στηρίζει τον κ. Μητσοτάκη.