Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 20:24
Αθλητικά

Μπόγιοβιτς: «Η ΑΕΛ μου χρωστάει, περίεργα πράγματα στα αποδυτήρια»






Αιχμές για τα όσα συνάντησε στο ελληνικό ποδόσφαιρο, σχολιάζοντας αρνητικά τη διαιτησία, αλλά και την κατάσταση στην ΑΕΛ, άφησε ο Μίλαν Μπόγιοβιτς και ανέφερε ότι του οφείλονται χρήματα.

Ο Μίλαν Μπόγιοβιτς δεν έχει τις καλύτερες αναμνήσεις από το ελληνικό ποδόσφαιρο όπως φάνηκε από τα λεγόμενά του στη «Live Sport». Ο Σέρβος επιθετικός σχολίασε αρνητικά τη διαιτησία, τονίζοντας ότι είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα και εμφανίστηκε «καυστικός» και για την ΑΕΛ και τον Αλέξη Κούγια. «Από την πρώτη κιόλας μέρα νόμιζε ότι ήρθα στην ομάδα για να του πάρω τα χρήματα», ανέφερε και δήλωσε ότι είδε περίεργα πράγματα στα αποδυτήρια των «βυσσινί».

Αναλυτικά μίλησε για:

– τον λόγο που δεν ανανέωσε στην ΑΕΛ: «Είχα ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια στην ομάδα, γι’ αυτό δεν ήταν εφικτό να το ανανεώσω. Βέβαια ακόμη και σήμερα η ΑΕΛ δεν μου έχει δώσει όλα τα χρήματα που μου οφείλει. Περιμένω».

– τις σχέσεις του με τον Αλέξη Κούγια: «Τι να πω γι’ αυτόν; Οποιοσδήποτε τον γνωρίζει καλύτερα από μένα. Από την πρώτη κιόλας μέρα νόμιζε ότι ήρθα στην ΑΕΛ για να του πάρω τα χρήματα. Δεν ένιωσα τη στήριξή του γι’ αυτό κι όλο τον χρόνο έπαιζα με μεγαλύτερα πίεση απ’ ό,τι θα έπρεπε. Γενικά είναι περίεργος άνθρωπος. Δεν είχα ούτε μία φυσιολογική συνομιλία μαζί του, όπως είχε με μερικούς από τους αγαπημένους του παίκτες στην ομάδα. Εγώ έκανα απλά τη δουλειά μου».

– την περυσινή σεζόν: «Ήταν μία εξαιρετική σεζόν. Είμαι περήφανος για την άνοδο, δεν θα την ξεχάσω ποτέ. Πάντως αυτό που παρατήρησα ήταν ότι παίζαμε εναντίον των ομάδων και των διαιτητών. Δεν ήταν φυσιολογικό αυτό το πράγμα. Επίσης έγιναν ορισμένα περίεργα πράγματα στα αποδυτήρια της ΑΕΛ, ωστόσο δεν θέλω να πω περισσότερα».

– τις ομάδες που ξεχωρίζει στην Ελλάδα: «Την ΑΕΛ και τον Παναιτωλικό. Ειδικά από τον Παναιτωλικό στενοχωρήθηκα πολύ ήταν έφυγα, γιατί ήταν μία ομάδα με οικογενειακό κλίμα. Για τον κ. Κωστούλα δεν έχω να πω πολλά, γιατί απλά ήταν ο καλύτερος πρόεδρος που είχα στην καριέρα μου».

– τα βασικά προβλήματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Οι διαιτητές κι ορισμένοι πρόεδροι που δεν πληρώνουν τους παίκτες στην ώρα τους».