Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 08:40
Τοπικά

Μπέος: “Παρέμβαση από Μαρινάκη για να απορριφθεί το αίτημά μου”






Αποκαλυπτικός για μία ακόμη φορά ήταν ο Αχιλλέας Μπέος ο οποίος μιλώντας στην “Δίκη του ΣΚΑΙ” έδειξε τον Βαγγέλη Μαρινάκη ως «υπεύθυνο», στην απόρριψη του αιτήματός του για άρση των περιοριστικών όρων που του έχουν επιβληθεί.
Ο Αχιλλέας Μπέος, έκανε λόγο για εξωθεσμική παρέμβαση, προκειμένου να τεθεί σε αργία, κατηγορώντας την ΕΠΟ, ενώ σχολίασε τις εξελίξεις για το Noor-One και το… περίφημο Ολυμπιακός-Βέροια.

«Οι αιτήσεις που έκαναν απορρίφθηκαν από τον πρόεδρο συμβουλίου Εφετών, Ανδρέα Παπαδημητρίου, ο οποίος είναι μέλος του τακτικού δικαστηρίου της ΕΠΟ. Πιστεύω ότι αυτός ο κύριος απέρριψε το αίτημά μου γιατί έγινε παρέμβαση από τον κ. Μαρινάκη. Η ΕΠΟ με έθεσε σε αργία έμμεσα. Δεν έχω στοιχεία για τον κ. Μαρινάκη, αλλά αυτό πιστεύω. Αυτοί οι άνθρωποι πείραξαν εμένα προσωπικά, την οικογένειά μου, την πόλη. Με βάση τα όσα έχω συλλέξει, πιστεύω πως υπάρχει εξωθεσμική παρέμβαση για την απόρριψη του αιτήματός μου. Είναι ντροπή αυτό το πράγμα, δεν μπορεί κακουργηματικά διωκόμενοι να ορίζουν εν ενεργεία εισαγγελείς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αχιλλέας Μπέος σχετικά με την έκπτωσή του από το αξίωμα του Δημάρχου.