Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024 06:56
Παρασκήνια

Μπέος λένε και… κλαίνε!






Δευτέρα βράδυ και έχω καθίσει μπροστά από την τηλεόραση για να παρακολουθήσω την εκπομπή του Χρήστου Λουκά, η οποία όπως είχε προαναγγελθεί θα καταπιανόταν με το τοπικό ποδόσφαιρο. Υπέθετα λοιπόν ότι οι καλεσμένοι της εκπομπής και φυσικά ο παρουσιαστής θα ασχοληθούν με τον Ολυμπιακό και τη Νίκη.

Υπέθετα ότι οι τρεις δημοσιογράφοι, ένας λογιστής και ένας οπαδός που κάνει εκπομπή στο οπαδικό ραδιόφωνο της Νίκης, θα ασχοληθούν με το παρόν και το μέλλον των δύο ομάδων, αλλά και για το πώς έφτασαν οι δύο αυτές ιστορικές ομάδες να βολοδέρνουν στη Γ’ Εθνική.

Ωστόσο προς μεγάλη μου έκπληξη διαπίστωσα ότι από τη μιάμιση ώρα εκπομπής, στη 1 ώρα και 15 λεπτά ασχολήθηκαν με την ΝΠΣ Βόλος, το Δήμο Βόλου και φυσικά τον Αχιλλέα Μπέο. Τέτοια καούρα για τη νέα ομάδα ειλικρινά δεν την περίμενα. Πάλι καλά που δεν ασχολούνται με τη νέα ομάδα όπως υποστηρίζουν κάποιοι.

Το οξύμωρο βέβαια είναι ότι σε μία εκπομπή που μονοπώλησε τη συζήτηση ο Βόλος ΝΠΣ και ο Αχιλλέας Μπέος, απουσίαζε εκπρόσωπος του Βόλος ΝΠΣ αλλά και ο Αχιλλέας Μπέος.

Εφτασαν μάλιστα σε σημείο, ο παρουσιαστής και οι καλεσμένοι, να αναρωτιούνται για τις επόμενες κινήσεις του Αχιλλέα Μπέου και επειδή δεν τον είχαν απέναντι τους για να τους απαντήσει, απαντούσαν μόνοι τους για λογαριασμό του.

Το μόνο κακό από τη χθεσινή εκπομπή, είναι ότι από το πάνελ απουσίαζε ο φροντιστής του Ολυμπιακού Βόλου, προκειμένου να καταθέσει και ο ίδιος τις απόψεις του για τον ΝΠΣ Βόλος. Και αναρωτιέμαι, τι παραπάνω γνωρίζει ένας λογιστής και ένας οπαδός της Νίκης από έναν φροντιστή;