Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 11:26
Τοπικά

Μπέος για Παπατόλια: Δεν σε απέβαλε τυχαία η τοπική κοινωνία…






Με προσωπική του δήλωση στο fb ο Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος, απαντά στην προκλητική και αστεία σε βάρος του επίθεση από τον γνωστό Λάκη Παπατόλια. Συγκεκριμένα αναφέρει:

Και μέσα σε όλα εμφανίστηκε και ο Λάκης. Ο Παπατόλιας, Αθλητικό παλικάρι, από παιδί στους ποικίλους στίβους, να φαντασθείτε αδυνατεί να ξεχωρίσει την κερκίδα από τον αγωνιστικό χώρο. Τώρα βέβαια τι κουβέντα να ανοίξεις με ένα γυρολόγο της πολιτικής, που ψάχνει θέσεις για να μη…δουλεύει; Το μόνο που απολαμβάνουμε από τις γραφικότητες που εκτοξεύει είναι ότι είναι παλιός σύντροφος του Κοντονή (τ’ ακούτε ΣΥΡΙΖΑίοι, περιμένει μια θεσούλα το παιδί) και ότι ο βουλευτής (επισήμως έτσι χαρακτηρίζεται) Μάκης Μπαλλής με ρουφιανεύει και δεν κάνει άλλη δουλειά παρά μόνο στο παρασκήνιο να βυσσοδομεί εναντίον μου. Κατά πως τα λέει ο Λάκης τουλάχιστον.

Τελικά φαίνεται ότι έκανε σωστή επιλογή ο Λάκης. Στο ΣΥΡΙΖΑ είναι η θέση του, αρκεί μην τον ξωπετάξουν κι από εκεί…

ΥΓ. Πραγματικά είναι απορίας άξιο, και συνάμα θλιβερό, ένας άνθρωπος που, όπως λένε, έχει λαμπρές νομικές σπουδές, να είναι από εκείνους που το καταπατούν αμφισβητώντας θεμελιώδεις αρχές του, όπως το τεκμήριο της αθωότητας. Ασφαλώς και δεν είναι τυχαίο ότι η κοινωνία της Μαγνησίας τον απέβαλε από τους κόλπους της στέλνοντάς τον να περιφέρεται σε γραφεία της Αθήνας αναζητώντας λόγο ύπαρξης…