Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 21:13
LIFE

Μοντέλα κάνουν Mannequin Challenge μόνο με τα εσώρουχά τους






Το Mannequin Challenge είναι η νέα τρέλα της εποχής και θυμίζει ό,τι συνέβαινε πριν λίγο καιρό με το Ice Bucket Challenge με τη διαφορά ότι ενώ το δεύτερο ήταν για τη συγκέντρωση χρημάτων για την ασθένεια ALS, το πρώτο απλά γίνεται για την πλάκα αυτών που συμμετέχουν.

Για το Mannequin Challenge αυτό που απαιτείται είναι μια ομάδα ανθρώπων που μπορεί να κάτσει ακίνητη για κάποια δευτερόλεπτα χωρίς να πεταρίσει ούτε βλέφαρο και μια κάμερα για να τους καταγράψει για αυτά τα περίπου 2 λεπτά όσο διαρκεί κάθε τέτοιο βίντεο.

Τραγουδιστές, αθλητές, γυμναστές, απλοί πολίτες, όσοι μπορούν να συγκεντρωθούν ως ομάδα έχουν ενδώσει στη νέα αυτή τρέλα που έχει φτάσει μέχρι και τον Λευκό Οίκο όπως συνέβη όταν οι Κλίβελαντ Καβαλίερς «πάγωσαν» έχοντας στο πλευρό τους την Μισέλ Ομπάμα.

Ορισμένα ωστόσο Mannequin Challenge είναι ξεχωριστά λόγω των πρωταγωνιστών τους.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και το επόμενο βίντεο καθώς σε αυτό στέκει ακίνητη, δίνοντας την ευκαιρία στους θεατές να απολαύσουν όλες τις λεπτομέρειες, μια ομάδα μοντέλων.

Βασική λεπτομέρεια: Αυτά τα μοντέλα «παγώνουν» μπροστά σε καθρέφτες σε έναν χώρο που θα μπορούσε να θυμίζει παρασκήνια επίδειξης μόδας, μόνο με τα σούπερ σέξι εσώρουχά τους.

Απολαύστε το βίντεο διάρκειας 72 δευτερολέπτων:

Πηγή: protothema.gr