Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024 22:39
Τοπικά

Μοναδική αθλητική και φιλανθρωπική εμπειρία τα Street Relays στον Βόλο!

Street Relays Volos 2015





Με τον ιδανικότερο τρόπο ολοκληρώθηκε ο δεύτερος κύκλος της σειράς αγώνων Βίκος Street Relays! Στην πανέμορφη παραλία του Βόλου, παρουσία πλήθους κόσμου, που είτε πήρε σκυτάλη και έτρεξε για να ενισχύσει το σωματείο ατόμων με κινητικά προβλήματα “Ιππόκαμπος”, είτε βρέθηκε εκεί για να παρακολουθήσει τον μεγάλο αγώνα τρεξίματος της πόλης, οι Σκυταλοδρομίες Δρόμου προσέφεραν σε ακόμα μία περιοχή της Ελλάδας μια μοναδική αθλητική, φιλανθρωπική και κοινωνική εμπειρία, μια απόδραση από την καθημερινότητα.

Οι Βολιώτες αγκάλιασαν με θέρμη και την δεύτερη… έκδοση των Street Relays, βγήκαν στον δρόμο για να αθληθούν, να διασκεδάσουν και παράλληλα να στηρίξουν οικονομικά και όχι μόνο ένα δικό τους σωματείο, τον Ιππόκαμπο, που καθημερινά προσφέρει κοινωνικό έργο σε άτομα που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα.

Αρωγός και σε αυτόν τον υπέροχο αγώνα ήταν ο Δήμος Βόλου, που στήριξε την προσπάθεια όλων. Τιμή και χαρά αποτέλεσε η συμμετοχή κορυφαίων Ελλήνων αθλητών, Ολυμπιονικών, Παγκόσμιων πρωταθλητών και πρωταθλητών Ευρώπης, που βρέθηκαν στην παραλία του Βόλου, πήραν σκυτάλη και έτρεξαν, μαζί με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες!

Ήταν εκεί ο Νίκος Σκιαθίτης, η Ελευθερία Φτούλη, ο Στέργιος Παπαχρήστος, τα μέλη του Συλλόγου Ελλήνων Εξαιρετικά Διακριθέντων Αθλητών (ΣΕΕΔΑ) Ραμπέα Ιατρίδου, Στέλιος Δημότσιος, Βασίλης Κολλάρος, Βαγγέλης Σταματίου, Γωγώ Κοκλώνη, Ντίνα Μισιρλή, Μαρία Παναγιωτίδου, Γεωργία Ιντζέ και η Κύπρια πρωταυθλήτρια στίβου, Ελένη Πράτση.

Ο χάλκινος Ολυμπιονίκης στην κωπηλασία στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004 και πρεσβευτής των Street Relays στον Βόλο, Νίκος Σκιαθίτης υπογράμμισε: “Πήραμε πέρσι την σκυτάλη στον Βόλο και στηρίζουμε τέτοιες προσπάθειες που αναδεικνύουν την άσκηση και τον αθλητισμό. Είδαμε με πολύ μεγάλη χαρά τον κόσμο να ανταποκρίνεται, υπήρχαν πολλά νέα παιδιά κι αυτό είναι το θετικό. Μόνο αισιοδοξία μπορεί να μας προσφέρει για το μέλλον η συμμετοχή τους σε τέτοια αθλητικά γεγονότα”.

Οι νικητές των αγωνισμάτων έχουν ως εξής:

4×2000μ.

Άνδρες: Γιάννης Νάπας, Κώστας Μαγαλιός

Γυναίκες: Κατερίνα Αλεξίου, Βιβή Ρεμούντου

Μικτή: Ελένη Πράτση, Κώστας Παλάντζας

2×4.000μ.

Άνδρες: Γιάννης Καλανδαρίδης, Βασίλης Σάμιος, Γρηγόρης Σχιζοδήμος, Παναγιώτης Ψαρρός

Γυναίκες: Κατερίνα Αδάμ, Αργυρώ Βασιλειάδου, Παρασκευή Ζαμπάκα, Κατερίνα Κουλαλή

Μικτή: Γιώργος Στάμος, Αναστασία Βόντζου, Μιχάλης Κυριαζής, Διονύσης Λαδόπουλος

Ο δεύτερος κύκλος των Street Relays ολοκληρώθηκε στον Βόλο και πλέον ένας άλλος ανοίγει! Οι Σκυταλοδρομίες Δρόμου έχουν γίνει θεσμός και συνεχίζουν το 2016 ακόμα πιο δυναμικά και με περισσότερες εκπλήξεις!