Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024 11:15
Παραπολιτικά

Μικροπρεπής συμπεριφορά Δραμητινού προς τον Δημήτρη Καντόλα






Πολλά και σημαντικά, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, τα θέματα ημερήσιας διάταξης στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, αλλά υπήρξαν και κάποια στο περιθώριο των συζητήσεων που έχουν τη δική τους ξεχωριστή, πρωτίστως κοινωνική, σημασία.

Όπως η επιστολή που απέστειλε ο πρώην Δήμαρχος Αισωνείας και νυν δημοτικός σύμβουλος Βόλου, Δημήτρης Καντόλας, με την οποία αφού ευχαρίστησε γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Βόλου για τη βοήθειά τους στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, «κάρφωσε» τον Διοικητή του Ιδρύματος και συνάδελφό του στο συμβούλιο, Ματθαίο Δραμητινό για απρεπή συμπεριφορά στο πρόσωπό του.

Μεταξύ άλλων ο κ. Καντόλας στην επιστολή του ανέφερε: “Με είδε, γιατί βρεθήκαμε (εγώ σε φορείο) μέσα στο ασανσέρ του Νοσοκομείου και αμήχανα κοιτώντας την οροφή του ασανσέρ, κατέβηκε στον επόμενο όροφο. Ούτε που με χαιρέτησε, ούτε μου μίλησε, ούτε που μου ευχήθηκε περαστικά.”

Ο κ. Δραμητινός ζητώντας το λόγο επί προσωπικού απάντησε: “Δεν τον πήρα χαμπάρι, εύχομαι περαστικά στον κ. Καντόλα, αλλά δεν τον είδα. Στη θέση του θα ευχαριστούσα το διοικητή του νοσοκομείου”. (σημ. συντ. Χάρις στη γνωστή μετριοφροσύνη του δεν ζήτησε να ευχαριστήσει ο Καντόλας και το Θεό που έγινε ο Δραμητινός διοικητής, αλλά προφανώς τα αυτονόητα παραλείπονται…)

Παρέμβαση στο θέμα έκανε όμως και η κόρη του πρώην δημάρχου, επίσης σύμβουλος, Βιολέττα Καντόλα που αποτελείωσε το Δραμητινό λέγοντας: “Είσαι και δύο μέτρα, δε μπορεί να μην τον είδες. Ο σκοπός του εγγράφου ήταν να καταδείξει ότι παρόλες τις πολιτικές διαφορές, δεν πρέπει να αντιμετωπίζουμε ο ένας τον άλλον ως εχθρό. Δεν το τίμησε αυτό ο κ. Δραμητινός. Μέσα σε ένα ασανσέρ κοιτούσε το ταβάνι. Έπρεπε ακόμα και τώρα να ζητήσετε συγνώμη.”

ΥΓ. Για να μην αδικούμε και το Ματθαίο, πάντως, ίσως και πραγματικά να μην τον είδε. Εδώ δεν βλέπει τα χάλια της Δημόσιας Υγείας, ένα ασθενή που μάλιστα δεν είναι και γιγαντόσωμος θα έβλεπε;

ΥΓ 1. Καλό θα ήταν πάντως πριν απαντά να ζητεί από τη Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ (επαγγελματίες του είδους) να του βρίσκουν ένα καλό ψεματάκι. Γιατί και το γεγονός ότι ένας Διοικητής δεν μαθαίνει ότι στο Νοσοκομείο του, που δεν είναι πχ  και ο Ευαγγελισμός, νοσηλεύεται ένας συνάδελφός του δημοτικός σύμβουλος, γνωστότατο μέλος της τοπικής κοινωνίας, δεν τον τιμά. Εκτός και αν λέει – που λέει – αλήθεια ο Καντόλας οπότε δεν τον τιμά διπλά…