Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 07:40
Τοπικά

«Μηχανικών Αναγέννηση»: Καταγράψαμε θετικό αποτέλεσμα μέσα σε ασφυκτική κομματική πίεση






Το θετικό αποτέλεσμα της παράταξης της νέας γνήσιας επιμελητηριακής κίνησης «Μηχανικών Αναγέννηση» και οι κινήσεις της εφεξής, καταγράφονται σε ανακοίνωση, που υπογράφει ο εκπρόσωπός της, κ. Κώστας Καραγιάννης, ενώ παράλληλα εκφράζονται οι ευχαριστίες σε όσους στήριξαν την προσπάθεια αυτή.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Θα θέλαμε να εκφράσουμε από καρδιάς, ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους όσους συνέδραμαν στην ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία της νέας γνήσιας επιμελητηριακής κίνησης «Μηχανικών Αναγέννηση», που δημιουργήθηκε από άρτια καταρτισμένους Μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων, του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, του μελετητικού, κατασκευαστικού και βιομηχανικού κλάδου, οι οποίοι ένωσαν τις δυνάμεις τους πάνω από κομματικές εξαρτήσεις και υποδείξεις, με στόχο την Ανασυγκρότηση του χώρου των Μηχανικών και την ουσιαστική Αναγέννησή του.

Σας ευχαριστούμε που μέσα σε ένα κλίμα πρωτόγνωρης και αφόρητης κομματικής πίεσης, μας αναδείξατε στην κορυφαία θέση όσον αφορά μη κομματική οργάνωση, στην πρώτη θέση όσον αφορά αμιγές επιμελητηριακό σχήμα και στη δεύτερη θέση στη συνολική κατάταξη, ανάμεσα σε οκτώ συνδυασμούς, γεγονός που μας θωρακίζει με δύναμη και αισιοδοξία, ώστε να παράγουμε έργο και να συντελέσουμε στη δημιουργία ενός νέου, υγιούς, δυναμικού τεχνικού επιμελητηριακού φορέα, που θα εκφράζει και θα υπηρετεί το σύνολο των Μηχανικών και θα συμβάλλει δυναμικά στην ανάπτυξη του τόπου.

Αποτελεί δέσμευση, τόσο προς τους συναδέλφους που τελικά μας επέλεξαν, όσο και για εκείνους που θα ήθελαν να το πράξουν, άλλα η ευρύτερη πολιτική συγκυρία και η ασφυκτική πίεση για αυστηρή κομματική ψήφο δεν τους το επέτρεψε, ότι με ήθος και συνέπεια, θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε το Τεχνικό Επιμελητήριο να λειτουργήσει με γνώμονα τα πολλά προβλήματα του κλάδου, να αναστυλωθεί και να αποτελέσει ξανά το σπίτι των Μηχανικών.

Θα θέλαμε επίσης να συγχαρούμε τους συναδέλφους που εξελέγησαν στα νέα Όργανα Διοίκησης του Τ.Ε.Ε., ακόμη και εκείνους που για διάφορους λόγους, δεν μπόρεσαν τελικά να κάνουν τις δέουσες «υπερβάσεις» παραμένοντας εγκλωβισμένοι σε πεπαλαιωμένες κομματικές παρατάξεις, με τους οποίους και θα φροντίσουμε να έχουμε την οφειλόμενη εποικοδομητική συνεργασία, ώστε όλοι μαζί να αποκαταστήσουμε το κύρος του φορέα.

Υπενθυμίζεται ότι η «Μηχανικών Αναγέννηση», διανύει μόλις τον δεύτερο μήνα από την ίδρυσή της. Στο ιδιαίτερα σύντομο αυτό χρονικό διάστημα, με ομαδική προσπάθεια, προετοιμάσαμε και παρουσιάσαμε τεκμηριωμένες θέσεις και ρεαλιστικές προτάσεις, δημιουργώντας στέρεες βάσεις για το μέλλον. Με την συνολική παρουσία μας, η οποία έτυχε της αποδοχής και εκτίμησης και των «αντιπάλων» συνδυασμών, αναδείξαμε ξανά την αξία της έντιμης και ταυτόχρονα δυναμικής εκλογικής συμμετοχής.

Σας ευχαριστούμε για ακόμη μία φορά για την υποστήριξή σας και σας περιμένουμε να ενισχύσετε τη φωνή και το έργο μας με συμβουλές, παρατηρήσεις και φρέσκες ιδέες, ώστε όλοι μαζί, δυναμικά και μεθοδικά να φέρουμε ξανά τον Μηχανικό στο Επίκεντρο !!!

«Μηχανικών Αναγέννηση»

Ο Εκπρόσωπος

Κωνσταντίνος Καραγιάννης

Πολιτικός Μηχανικός & Συγκοινωνιολόγος M.Sc.

Ιστολόγιο: MihanikonAnagennisi.BlogSpot.com»