Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024 13:18
Αθλητικά

Με ψυχολογία νικητή ο Volos NFC στο Πανθεσσαλικό






Τη νίκη που θα του επιτρέψει να διατηρήσει ή ακόμα και να αυξήσει τη βαθμολογική διαφορά από τους διώκτες του, θα επιδιώξει να πετύχει ο Volos NFC στο σημερινό ντέρμπι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου στο Πανθεσσαλικό  (3.00 μ.μ.)

Απαντες στην ομάδα του Χουάν Φεράντο γνωρίζουν καλά τη σπουδαιότητα της σημερινής αναμέτρησης, καθώς σε περίπτωση νίκης ουσιαστικά βγάζουν εκτός διεκδίκησης τίτλου έναν από τους βασικούς αντιπάλους τους. Στα συν για τους “κυανέρυθρους” είναι η εξαιρετική ψυχολογία που έχουν από την έως τώρα πορεία τους στο πρωτάθλημα και που τους έχει καταστήσει φαβορί όχι μόνο για την κατάκτηση των τριών βαθμών αλλά και για του τίτλου.

Χωρίς προβλήματα

Το ευχάριστο για τον Ισπανό τεχνικό είναι ότι δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, καθώς έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του ετοιμοπόλεμους. Οι δεκαεννιά ποδοσφαιριστές που συμπεριελήφθησαν στην αποστολή του Volos NFC για τον σημερινό αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου είναι οι εξής: Μπουργάνης, Φαρμάκης, Ντεντάκης, Δημόπουλος, Γκαλίτσιος, Ντόσης, Πίτου Γκαρσία, Πέντα, Καμπαγιέρο, Πιαστόπουλος, Δεμηρτζόγλου, Ηλιόπουλος, Τζελίδης, Σαλαμούρας, Καλαμίδας, Ζέρης, Μάντζης, Μηλιώτης και Μελισσόπουλος.

“Σεβαστείτε την απόφαση της Αστυνομίας”

Εν τω μεταξύ, με ανακοίνωση που έδωσε χθες η διοίκηση του Volos NFC καλεί τα μέλη της και τους φίλους της ομάδας να μην δώσουν το παρών στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού σταδίου.

«Η διοίκηση του Volos NFC καλεί τα μέλη και τους φίλους της ομάδας να σεβαστούν την απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνση Μαγνησίας που απαγορεύει τη μετακίνηση των φιλοξενούμενων φιλάθλων στον αυριανό αγώνα πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό Βόλου και να μην παρευρεθούν στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού σταδίου.

Ας σεβαστούμε την απόφαση της Αστυνομίας και την επιθυμία της διοίκησης του Volos NFC» αναφέρει η ανακοίνωση.