Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 13:35
Αθλητικά

“Με Μποτσιβάλη και Τσιμπανάκο ο Ολυμπιακός Βόλου δεν πάει ούτε μέχρι τα Λεχώνια”






Καταιγιστικός  -όπως το συνηθίζει άλλωστε – ήταν ο Αχιλλέας Μπέος στη συνέντευξη που παρχώρησε χθες το βράδυ στον Astra TV. Ο Δήμαρχος Βόλου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Ολυμπιακό Βόλου, υπογραμμίζοντας ότι με Μποτσιβάλη και Τσιμπανάκο δεν πρόκειται να πάει πουθενά, ενώ επέρριψε ευθύνες και στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου Νίκο Τσεκούρα που έδωσε την ομάδα χωρίς να πάρει καμία εγγύηση.

«Ο Τσεκούρας έχει μεγάλη ευθύνη που παραχώρησε την ποδοσφαιρική ομάδα χωρίς κανένα εχέγγυο. Και την παραχώρησε σε αυτόν που έκλεψε 250.000 ευρώ από τον Ολυμπιακό Βόλου και στον μάνατζερ που μαζί με τον Πάτση το 2013 δούλευαν εναντίον της ομάδας. Ο Ολυμπιακός με αυτούς επέστρεψε σε εποχές προ Βασιλειάδη και έχει γίνει ομαδούλα. Και ρωτάω. Ποιος θα πληρώσει τις οφειλές που θα αφήσουν αυτοί οι δύο; Διότι ο Μποτσιβάλης και ο Τσιμπανάκος είναι περαστικοί. Τα χρέη θα μείνουν στον Ερασιτέχνη. Μόνο στην ΕΠΟ χρωστάει ο Ολυμπιακός 30.000 ευρώ. Ποιος θα τα πληρώσει αυτά βρε Τσεκούρα;»

Και συμπλήρωσε για τον Ευρυπίδη Τσιμπανάκο: «Οι παίκτες που πήγαν στον Ολυμπιακό έκαναν συμφωνία για 2000 ευρώ και τα 1000 τα έβαζε στην τσέπη ο Τσιμπανάκος. Για ρωτήστε τους παίκτες που πήγαν στον Ολυμπιακό. Τους πήρε μίζα ο Τσιμπανάκος;

Να είστε σίγουροι ότι με Μποτσιβάλη και Τσιμπανάκο, ο Ολυμπιακός Βόλου δεν πάει ούτε μέχρι τα Λεχώνια. Λυπάμαι πολύ που επέλεξαν κάποιοι τον Μποτσιβάλη και τον Τσιμπανάκο αλλά αυτό τους αξίζει.»

Και κατέληξε: «Εγώ παραμένω Ολυμπιακός Βόλου και εύχομαι να πάει καλά. Και πρέπει να ξέρουν κάποιοι ότι το πέρασμα του Αχιλλέα Μπέου από τον Ολυμπιακό Βόλου θα μείνει στην ιστορία. Γιατί αυτά που έζησε ο Ολυμπιακός Βόλου με τον Αχιλλέα Μπέο δεν θα έχει ζήσει με κανέναν άλλο».