Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 02:50
Παραπολιτικά

Μετάλλαξη ή παρερμηνεία;






Τι δεν πάει καλά με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρο Μεϊκόπουλο; Από σκληροπυρηνικός σύντροφος της Κομμουνιστικής Οργάνωσης Ελλάδας και του Ρούντι Ρινάλντι βρέθηκε, ως προϊόν ιδεολογικής μετάλλαξης, συνοδοιπόρος του Καμίνη και του Σκοτινιώτη ή του τα εξήγησε λάθος ο μπαμπάς και λέει άλλα αντί άλλων; Διαβάζω ότι εμφανίστηκε στην εκπομπή του Σωτήρη Πολύζου όπου ούτε λίγο, ούτε πολύ, δήλωσε: «Είμαστε κεντροαριστεροί, σοσιαλδημοκράτες»!

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το thenewwpaper,gr παραδέχθηκε πως ” ο ΣΥΡΙΖΑ είναι Κεντροαριστερό και σοσιαλδημοκρατικό κόμμα ” για να συμπληρώσει ότι”Από το 1981 έως το 1986 πραγματοποιήθηκε ο πραγματικός εκσυγχρονισμός της χώρας, επί Ανδρέα Παπανδρέου”. Να που το ΠΑΣΟΚ απέκτησε βουλευτή στη Μαγνησία!

Και να ήταν μόνο αυτό; “Είμαστε υπέρ των επενδύσεων” δηλώνει όπου σταθεί και όπου βρεθεί. Και όπως σημειώνει ο σχολιαστής: «Όχι, ο βουλευτής δεν είναι από εκείνους που διεκδίκησε την επένδυση στον Σωρό, την επένδυση στις Νηές και την επένδυση στον Αλατά… Και γενικά δυόμισι χρόνια τώρα δεν τον είδαμε να διεκδικεί καμία επένδυση στην περιοχή της Μαγνησίας. Δηλαδή, που να ήταν και κατά των επενδύσεων…»