Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024 23:56
Αθλητικά

Μεγάλη μέρα για τον Ολυμπιακό Βόλου – Βρέθηκαν οι επενδυτές






Μεγάλη μέρα ξημέρωσε για τον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς όπως όλα δείχνουν βρέθηκαν οι επενδυτές. Αυτό τουλάχιστον προέκυψε από τις δηλώσεις του υπεύθυνου επικοινωνίας του Ολυμπιακού Πειραιώς Κώστα Καραπαπά, ο οποίος τόνισε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ότι ο Ολυμπιακός Πειραιώς θα βοηθήσει σε όλους τους τομείς τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Κώστας Καραπαπάς, συνοδευόμενος μάλιστα από τεράστιες αθλητικές μορφές, όπως οι Τάκης (Τσουκαλάς) και Ακης, βρέθηκε χθες στα εγκαίνια του συνδέσμου της Θύρας 7 στο Βόλο και στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στη συνεργασία των δύο ομάδων, καθιστώντας με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο τον Ολυμπιακό Βόλου παράρτημα του Ολυμπιακού Πειραιώς και μάλιστα σε μια περίοδο που η ομάδα του Πειραιά και ο ιδιοκτήτης της βαδίζουν από…επιτυχία σε … επιτυχία.

Αξιοσημείωτο πάντως είναι το γεγονός ότι στα εγκαίνια των γραφείων της Θύρας 7 στο Βόλο, μεταξύ άλλων το παρών έδωσαν αντίστοιχες μορφές των Τάκη και ΑΚΗ, δηλαδή το μέλος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, Δημήτρης Πέγιος, ο πρόεδρος του ΣΦΟΒ Χρήστος Τσιτσιρίγκος και φυσικά ο Ευρυπίδης Τσιμπανάκος ο οποίος, όπως φαίνεται και στην παρακάτω φωτογραφία, ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος με το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός Βόλου έγινε και επίσημα παράρτημα του Ολυμπιακού Πειραιώς.

Αλλωστε, τους τελευταίους μήνες ακούγεται πολύ έντονα ότι ο Ευρυπίδης Τσιμπανάκος ήταν ο άνθρωπος που μεσολάβησε για την επίτευξη της συνεργασίας μεταξύ των δύο Ολυμπιακών. Οπότε λογικό και επόμενο είναι να χαίρεται ο άνθρωπος που κατάφερε κάτι τόσο σπουδαίο για την τεράστια ιστορία του Ολυμπιακού Βόλου.

 

 

 

Πηγή φωτό: goalpost