Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 02:48
Τοπικά

Μία σύλληψη και μία διακομιδή λόγω ναρκωτικών στη Νέα Ιωνία






Πανικός προκλήθηκε χθες το μεσημέρι στη Νέα Ιωνία. Συγκεκριμένα, δύο άνδρες βρίσκονταν πεσμένοι  στο δρόμο, ο ένας ημιλιπόθυμος και ο δεύτερος υπό την επήρεια ναρκωτικών χαπιών.

Γύρω στις 3.30 μ.μ. ένα περιπολικό όχημα έφτασε στο σημείο με τους αστυνομικούς να ζητούν τα στοιχεία των έναν εκ των δύο. Ο 40χρονος αρνήθηκε να τα δώσει και αποπειράθηκε να ανεβεί στο ποδήλατο και να φύγει.

Επί τόπου έσπευσαν μεγάλες δυνάμεις της ΟΠΚΕ και της ΔΙΑΣ, καθώς οι αστυνομικοί του περιπολικού δεν μπορούσαν να συνεννοηθούν με τον 40χρονο, ενώ κλήθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Το πλήρωμα του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον έναν άνδρα ο οποίος βρισκόταν σε κωματώδη κατάσταση και τον μετέφερε στο Αχιλλοπούλειο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του 40χρονου μπροστά στα μάτια των κατοίκων της γειτονιάς οι οποίοι παρακολουθούσαν τρομαγμένοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, διαπιστώθηκε ότι ο 40χρονος έφερε επάνω του 35 ναρκωτικά χάπια διαφόρων τύπων χωρίς ιατρική συνταγή. Οι αστυνομικοί τα κατέσχεσαν. Ο 40χρονος κρατείται και θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Βόλου.