Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 09:00
Αθλητικά

Μία ακόμη ποδοσφαιρική γιορτή ετοιμάζουν για αύριο στον Volos NFC






Μία ακόμη ποδοσφαιρική γιορτή ετοιμάζουν οι άνθρωποι του Volos NFC εν όψει της αυριανής αναμέτρησης για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με αντίπαλο τη Θήβα.

Οπως ανακοινώθηκε και στον αυριανό αγώνα θα υπάρχουν εκπλήξεις και δώρα για τους μικρούς μαθητές οι οποίοι θα βρεθούν στις εξέδρες του γηπέδου της Νεάπολης, ενώ τονίζεται ότι στόχος των ανθρώπων του Volos NFC είναι η επιστροφή της οικογένειας στο γήπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Αύριο Σάββατο στις 4.00 μ.μ. στο Δημοτικό στάδιο της Νεάπολης, ο Volos NFC υποδέχεται τον ΑΟ Θήβα για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Η διοίκηση του Volos NFC, για μία ακόμη εντός έδρας αναμέτρηση έχει θέσει ως στόχο να μετατρέψει έναν ποδοσφαιρικό αγώνα σε μία ποδοσφαιρική γιορτή. Γι αυτό το λόγο καλεί όλους τους μικρούς μαθητές μαζί με τους συνοδούς τους να βρεθούν στο Δημοτικό στάδιο της Νεάπολης, ώστε να δώσουν ξεχωριστό χρώμα στις εξέδρες του γηπέδου.

Αλλωστε από την αρχή της ποδοσφαιρικής περιόδους, η φιλοσοφίας της διοίκησης του Volos NFC είναι να επιστρέψει η οικογένεια στο γήπεδο και σε αυτή την κατεύθυνση θα εργαστεί.

Σημειώνεται ότι στα παιδιά, κατά την είσοδό τους στις εξέδρες του γηπέδου, θα μοιραστούν δωρεάν μπλουζάκια στα χρώματα της ομάδας, ενώ θα τους δοθεί και από ένα αναψυκτικό ή χυμό.

Υπενθυμίζουμε ότι οι κάτοχοι κάρτας μέλους θα εισέρχονται από την Θύρα 2 του γηπέδου (οδός Υδρας) αλλά και από τη Θύρα 1 (οδός Ευστρατίου Αργέντη) ενώ θα μπορούν να χρησιμοποιούν και τα πάρκινγκ του σταδίου, ενώ οι γυναίκες και τα παιδιά θα εισέρχονται δωρεάν από τη θύρα 1 (οδός Ευστρατίου Αργέντη).