Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 00:19
Παρασκήνια

Μέχρι το Δίστομο έφτασε η χάρη του






Απίστευτα πράγματα εξακολουθούν να συμβαίνουν στον Ολυμπιακό Βόλου. Από χθες έχει ξεκινήσει κόντρα μεταξύ του μέλους του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου Δημήτρη Πέγιου και του προπονητή του Αμβρυσσέα Διστόμου Μίκι Τσίρκοβιτς. Αφορμή στάθηκε ο χαρακτηρισμός που έκανε ο Δημήτρης Πέγιος μέσω ραδιοφωνικής εκπομπής αποκαλώντας τον Τσίρκοβιτς «θεατρίνο», υποστηρίζοντας ότι οι οπαδοί του Ολυμπιακού δεν πρέπει να τσιμπήσουν στους θεατρινισμούς του.

Ο τεχνικός του Αμβρυσσέα ο οποίος στο παρελθόν έχει περάσει από τον Ολυμπιακό Βόλου απάντησε στον Δημήτρη Πέγιο μέσω facebook αποκαλώντας τον μεταξύ πολλών άλλων «μπούλη», ενώ η διαμάχη συνεχίστηκε και σήμερα μέσω της ραδιοφωνικής εκπομπής με την τηλεφωνική παρέμβαση της κόρης του Τσίρκοβιτς.

Ωστόσο, η κόντρα  που ξέσπασε (χωρίς λόγο) μεταξύ του Δημήτρη Πέγιου και του Τσίρκοβιτς, έφτασε μέχρι και τον Αστυνομικό Διευθυντή Βοιωτίας, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες επικοινώνησε τηλεφωνικά με ανώτατο στέλεχος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, προκειμένου να του επιστήσει την προσοχή εν όψει του κυριακάτικου αγώνα και του τεταμένου κλίματος που έχει δημιουργηθεί. Ζήτησε μάλιστα να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες ώστε να διασφαλιστεί η ασφάλεια των περίπου 20 φίλων του Αμβρυσσέα που θα βρεθούν την Κυριακή στο γήπεδο, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για οικογενειάρχες.

Εκεί φτάσαμε. Να φοβούνται να έρθουν στο γήπεδο 20 φίλαθλοι από το Δίστομο για να παρακολουθήσουν την ομάδα τους και να χρειάζεται η μεσολάβηση του Αστυνομικού Διευθυντή Βοιωτίας.

Και είναι να αναρωτιέται κανείς; Τι άλλο πρέπει να συμβεί για να αντιληφθούν κάποιοι ότι με τις ενέργειες τους και τα λεγόμενα τους μικραίνουν όλο και περισσότερο το όνομα και την ιστορία του Ολυμπιακού Βόλου;  Εστω και στα μάτια των λιγοστών κατοίκων του Διστόμου.