Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 12:09
Θεσσαλία

Λάρισα: Χτύπησε 3 κορίτσια με «δανεικό» Ι.Χ.






Με το αυτοκίνητο που «δανείστηκε» από τον πατέρα του, χτύπησε χθες το μεσημέρι ένας 17χρονος μαθητής, τρία κορίτσια, μεταξύ των οποίων και η 13χρονη αδελφή του.

Ο 17χρονος, εν αγνοία του πατέρα του όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, είχε την ιδέα να πάρει το Ι.Χ. αυτοκίνητο της οικογένειάς του, προκειμένου να παραλάβει τη 13χρονη αδελφή του σχολώντας από το σχολείο της.

Επιστρέφοντας ωστόσο στο σπίτι τους, στις Εργατικές Κατοικίες στη Γιάννουλη κάτω από συνθήκες που ερευνά το Τμήμα Τροχαίας Λάρισας, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να παρασύρει δυο 15χρονες μαθήτριες που εκείνη την ώρα, αμέριμνες επέστρεφαν στο σπίτι τους από το σχολείο.

Η «τρελή» πορεία του αυτοκινήτου συνεχίσθηκε και από την πρόσκρουσή του σε κράσπεδο, το αποτέλεσμα ήταν η 13χρονη αδελφή του που επέβαινε στο Ι.Χ., να χτυπήσει ελαφρά στο κεφάλι.

Οι δυο 15χρονες μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο όπου παρέμειναν για προληπτικούς λόγους και χθες βράδυ αναμενόταν να λάβουν εξιτήριο για να επιστρέψουν στο σπίτι τους σε αντίθεση με τη 13χρονη που θα παραμείνει νοσηλευόμενη.

Από την ΕΛ.ΑΣ. συνελήφθη τόσο ο 17χρονος όσο και ο πατέρας του (για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου) για να αφεθούν ελεύθεροι στη συνέχεια με εισαγγελική εντολή.

 

Πηγή: Ελευθερία