Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 21:49
LIFE

Λάκης Λαζόπουλος: Η πρεμιέρα των Μήτσων που δεν είναι πια μικροί






Ο στίχος των Κατσιμιχαίων «Τίποτα δεν έχει αλλάξει και τίποτε δεν είναι όπως παλιά» μάλλον ταιριάζει απόλυτα στην αποψινή τηλεοπτική επιστροφή του Λάκη Λαζόπουλου με τους «Δέκα μικρούς Μήτσους» του, μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Antenna.
Θα φανεί άλλωστε πόσο έχει αλλάξει ο ίδιος ο ευφυής δημιουργός, μετά από μια πορεία των τελευταίων ετών για την οποία άκουσε πολλά ειδικά για την τηλεοπτική του παρουσία.
Ο Μήτσοι του όμως που άφησαν ένα πολύ έντονο στίγμα στην ελληνική τηλεοπτική πραγματικότητα, έμειναν ευτυχώς έξω από αυτή την διαδρομή του Λαζόπουλου.

Ο ίδιος μπορεί να τους είχε «παρκάρει» για χάρη του θεάτρου και του «Αλ Τσαντίρι» όμως γι’ αυτούς που τον ξέρουν καλά, πάντα ερχόντουσαν στο μυαλό του, να του θυμήσουν ότι είναι παρόντες αν τους χρειαστεί.
Η αποψινή τους πρεμιέρα στο κανάλι του Αμαρουσίου, θα ξυπνήσει σίγουρα γλυκόπικρες μνήμες περασμένων δεκαετιών, τότε που ο Τζίμης γύριζε σαν σβούρα πάνω στην καρέκλα του.

Δεν είναι ο μόνος από τους «Μήτσους» του Λάκη που μεγάλωσε.

Όλοι θα έχουν πάνω τους τα σημάδια του χρόνου που περνά και χάνεται με εξαίρεση ίσως την γριά που ερμηνεύει ο Παύλος Χαϊκάλης, η οποία άντε να απέκτησε κάποια παραπανίσια κιλά και λίγες ακόμη ρυτίδες.
Παίρνοντας σαν δεδομένο ότι ο Λαζόπουλος εξακολουθεί να είναι ένας καλλιτέχνης με έμπνευση, απόψε το βράδυ οι τηλεθεατές θα γελάσουν, θα συγκινηθούν πιθανώς σε κάποια σημεία και θα θυμηθούν τον Λάκη που αγάπησαν.

Αυτόν που έμπαινε στα σπίτια τους πριν από δύο και πλέον δεκαετίες για να τους βάλει στην πρίζα με αυτό τον δικό του μοναδικό τρόπο, υποδυόμενος μια πλειάδα χαρακτήρων και με φρενήρη κείμενα.
Κείμενα που γράφονταν και εξακολουθούν να γράφονται μέχρι την τελευταία ώρα πριν από το γύρισμα των Μήτσων που επιστρέφουν για να δούμε τι τραβάνε τώρα που μεγάλωσαν.

lazopoulosv1lazopoulosv2lazopoulosv3lazopoulosv4lazopoulosv5lazopoulosv6lazopoulosv7lazopoulosv8lazopoulosv9

 

 

Πηγή: protothema.gr