Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024 04:21
Παρασκήνια

Κρατήστε τον Μποτσιβάλη στον Ολυμπιακό






Τηλεφωνική παρέμβαση σε ραδιοφωνική εκπομπή είχαμε σήμερα το πρωί από τον Χρήστο Τσιτσιρίγκο, ο οποίος για μία ακόμη φορά εμφανίστηκε αισιόδοξος για το μέλλον του Ολυμπιακού Βόλου.

Υποστήριξε μάλιστα ότι οι συζητήσεις με τους ανθρώπους που επισκέφτηκε ο ίδιος, ο Πλαγεράς και ο Πέγιος προ ημερών στον Πειραιά, βαίνουν καλώς και ότι σε 1-2 μήνες θα υπάρχουν ευχάριστες εξελίξεις.

Και είναι να αναρωτιέται κανείς. Σε περίπτωση που ισχύουν όλα αυτά, με τον Μποτσιβάλη τι θα συμβεί; Θα αποχωρήσει μόνος του ή θα εκδιωχθεί ώστε να έρθει ο μεγαλοπαράγοντας που ονειρεύεται ο Τσιτσιρίγκος;

Εμείς από την πλευρά μας, ευχόμαστε να μην ισχύει τίποτα από όλα αυτά και να συνεχίσει ο Ολυμπιακός Βόλου με τον Παναγιώτη Μποτσιβάλη, ο οποίος αν μη τι άλλο έχει αποδείξει και την ανιδιοτελή αγάπη του στον Ολυμπιακό αλλά και την αξία του ως παράγοντας του ποδοσφαίρου.

Και επειδή, είναι πιθανό να έχει πικραθεί από την αποτυχία του να εκλεγεί στο Δ.Σ. του Ερασιτέχνη, καλό θα ήταν οι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου να βρουν έναν τρόπο ώστε να αποκατασταθεί αυτή η αδικία. Διότι κακά τα ψέματα: Παράγοντες σαν τον Μποτσιβάλη σπανίζουν στις μέρες μας.

Και στην τελική αν δεν βρείτε άλλο τρόπο, διοργανώστε ένα συλλαλητήριο που να ζητάτε την παραμονή του Παναγιώτη Μποτσιβάλη. Αρκεί φυσικά να είναι το ίδιο επιτυχημένο με αυτό που διοργανώσατε μαζί με τα αδέρφια σας του Νικιώτες, κατά τη Δημοτικής Αρχής.