Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 17:10
Τοπικά

Κρατάει χρόνια η κόντρα Αντιεξουσιαστών και Αδωνι – Ματαίωσαν την ομιλία του στο Βόλο






Και στο Βόλο μεταφέρθηκε η πολυετής κόντρα μεταξύ του υποψηφίου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αδωνι Γεωργιάδη και των αντιεξουσιαστών (να θυμίσουμε ότι στην Αθήνα έχουν κατ’ επανάληψη καταστρέψει το βιβλιοπωλείο που διατηρούσε κοντά στο Πολυτεχνείο), με τους δεύτερους αυτή τη φορά να ματαιώνουν την ομιλία που είχε προγραμματιστεί να γίνει στο «Αχίλλειο» και υποχρεώνοντας τον πρώην υπουργό σε μια απλή συνάντηση και σε κάποιες επαφές με στελέχη και φίλους του στο ξενοδοχείο, όπου είχε καταλύσει.

Οι αντιεξουσιαστές που αιφνιδίασαν με την κίνησή τους, φορώντας κουκούλες, απέκλεισαν την είσοδο του «Αχίλειον», παρεμπόδισαν την είσοδο των πολιτών, αλλά και εγκλώβισαν για ώρα όσους ήδη είχαν εισέλθει, και φωνάζοντας συνθήματα, πέταξαν φυλλάδια για την επέτειο της 17ης Νοέμβρη και αυτοσχέδιες κροτίδες.

Στη συνέχεια μέσω της οδού Κουμουνδούρου συνέχισαν την πορεία τους στις οδούς Δημητριάδος και Αγίου Νικολάου και στη συνέχεια διαλύθηκαν στους δρόμους του κέντρου.

 

Αδωνις : Σιγουριά για το δεύτερο γύρο

Τη σιγουριά του ότι θα είναι ο ένας εκ των δύο υποψηφίων που θα διεκδικήσουν την προεδρία στο δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών στην ΝΔ για την ανάδειξη του νέου προέδρου εξέφρασε από το Βόλο ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος, Αδωνις Γεωργιάδης κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε με στελέχη της ΝΟΔΕ Μαγνησίας της ΝΔ και συνέντευξης Τύπου που ακολούθησε.

Όπως και οι άλλοι υποψήφιοι που μέχρι σήμερα παρέλασαν από το Βόλοο κ. Γεωργιάδης, περιέγραψε με μελανά χρώματα την κατάσταση στη ΝΔ που την χαρακτήρισε “παλιό” και “απαρχαιωμένο κόμμα”, και δήλωσε την βούλησή του να την αλλάξει δραματικά. “Εμείς θα ανοίξουμε τις πόρτες της ΝΔ σε όλους”, συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στο θέμα που κυριαρχεί στη δημοσιότητα, με τις καταγγελίες Πανούση για σχέσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία, και εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του κυβερνώντος κόμματος τονίζοντας πως, “όταν ο Σαμαράς έλεγε ότι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν σχέση με την τρομοκρατία, του έλεγαν ότι ψεύδεται. Τώρα με τις καταγγελίες Πανούση έρχονται όλα στο φως και εγώ δεν έχω κανένα λόγο να μην τον πιστέψω. Φανταστείτε τι θα γίνει όταν οι χώρες που δίνουν μάχη κατά της τρομοκρατίας, μάθουν ότι ο Τσίπρας νομοθετεί υπέρ της τρομοκρατίας».

Τέλος, ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ σημείωσε ότι “ο κάθε Νέο Δημοκράτης πρέπει να νιώθει υπερηφάνεια για τις ιδέες του και ότι πρέπει η παράταξη, να δυναμώσει και να βγει μπροστά”. “Στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια οι δεξιοί πίστευαν ότι δεν πρέπει να το λένε φωναχτά. Εγώ το λέω: Είμαι δεξιός και δεξιός σημαίνει να είσαι και παραδοσιακός στα πιστεύω σου, στην έννοια της οικογένειας και να τιμάς τη σημαία σου», συμπλήρωσε.