Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 17:42
Παρασκήνια

«Κονόμησαν» όσοι προέβλεψαν το «διπλό» του Αλμυρού






Τις τελευταίες ημέρες οι… ειδήμονες του ποδοσφαίρου και κυρίως του παρασκηνίου του, μας είχαν πρήξει (να μην πω τι ακριβώς) ότι ο Αλμυρός θα φύγει με το «διπλό» από τη Νεάπολη στο ματς με τον Volos NFC, ώστε να χάσει τη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα η Νίκη Βόλου.

Το τι ακούγαμε όλη την εβδομάδα σε ραδιοφωνικές εκπομπές δεν περιγράφεται. Σήμερα, μάλιστα από τοπική ιστοσελίδα ενημερωθήκαμε ότι ο αγώνας της Νεάπολης αποσύρθηκε από τρεις στοιχηματικές εταιρίες. Το ποιες είναι αυτές δεν αναφέρεται, αλλά αυτό μικρό σημασία έχει για το πάντα αξιόπιστο ρεπορτάζ του πάντα αξιόπιστου site. Αλλωστε μήπως πληρώνουν φόρο για όσα λένε και γράφουν;

Από πού πήγαζε αυτή η σιγουριά τους για το «διπλό» του Αλμυρού, προφανώς μόνο οι ίδιοι το γνώριζαν. Ωστόσο, για μία ακόμη φορά οι παίκτες του Volos NFC τους διέψευσαν πανηγυρικά, αποδεικνύοντας το πόσο άσχετοι με το ποδόσφαιρο είναι όλοι αυτοί που διαδίδουν ότι τους κατέβει στο κεφάλι μόνο και μόνο για να κάνουν το κομμάτι τους.

Αλήθεια, όλοι αυτοί που διέδιδαν ότι ο Volos NFC θα χάσει από τον Αλμυρό, δεν διδάχθηκαν από το γεγονός ότι «κυανέρυθροι» επικράτησαν τόσο στα Σέλλανα όσο και στο Δίστομο παρά τα όσα αντίθετα επίσης λέγονταν;

Και κάτι ακόμα. Αυτοί που διέδιδαν ότι ο Αλμυρός θα περάσει νικηφόρα από τη Νεάπολη, προφανώς και «κονόμησαν» μέσω του στοιχήματος. Οπότε το μόνο που έχουμε να τους ευχηθούμε είναι «καλοφάγωτα».