Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 03:08
Τοπικά

Κεντρική Χριστουγεννιάτικη Γιορτή στην Πλατεία Αγίου Νικολάου αύριο Πέμπτη






Αύριο παραμονή των Χριστουγέννων, Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου στη 13:00 το μεσημέρι, στην πλατεία του Αγίου Νικολάου στο Βόλο, θα πραγματοποιηθεί η κεντρική χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για μικρούς και μεγάλους, από τη Διεύθυνση Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ. Η εκδήλωση εντάσσεται στο πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Βόλου.

Τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες υποδέχεται μία παρέα που αποτελείται από παραμυθένιους ξυλοπόδαρους, γιγαντοστολές Minion, ζογκλέρ και ακροβάτες, που θα τους διασκεδάσουν και θα τους εντυπωσιαστούν! Τα ξωτικά των Χριστουγέννων θα είναι εκεί για να απασχολήσουν δημιουργικά τους μικρούς φίλους, ενώ δε θα λείπουν τα ζαχαρωτά-καλλιτέχνες που θα ξεδιπλώσουν το ζωγραφικό τους ταλέντο στα πρόσωπά τους με ένα Χριστουγεννιάτικο Face-painting. Και φυσικά μη χάσετε την παράσταση του Μάγου μας, με πολλά ιλούζιον, μυστήριο και γέλιο. Σας περιμένουν πολλές εκπλήξεις και δώρα!

 

Συναυλίες ντόπιων μουσικών σχημάτων στην πλατεία Πανεπιστημίου

Ένα δίωρο πρόγραμμα rock, Rock n Roll και σουίνγκ, με ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο, θα παρουσιάσουν οι Στέφανος Κάκκος & Friends, κατά τη διάρκεια συναυλίας που θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου στις 5 το απόγευμα, στην πλατεία Πανεπιστημίου, στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Βόλου.

Η επόμενη προγραμματισμένη συναυλία είναι την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 20:00 στην πλατεία Πανεπιστημίου με το συγκρότημα ¨Ξεκάρφωτοι¨, ένα βολιώτικο μουσικό σχήμα. Οι μουσικές τους προτάσεις κινούνται σε ένα πολύ μεγάλο φάσμα «κατηγοριών» από αγγλόφωνα jazz, pop, rock έως ελληνικά μοντέρνα, έντεχνα ή ακόμα και λαϊκά. Καταφέρνουν να αποδώσουν τις διασκευές τους και να τις παντρεύουν με έναν δικό τους μοναδικό τρόπο. Μέλη των ¨ξεκάρφωτων¨ είναι οι: Χριστίνα Κουλάκου- φωνή, Τάσος Κουλούρης- κιθάρα & φωνή, Μίμης Κατσούρας- ηλεκτρική Κιθάρα. Συμμετέχουν επίσης οι: Γιάννης Τσαρδακάς- μπάσο & Σταύρος Δημητρίου- τύμπανα.