Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024 00:23
Αθλητικά

Κεκλεισμένων των θυρών και με Σιδηρόπουλο ο τελικός!






Οπως αποφασίστηκε σε συνάντηση του Σταύρου Κοντονή με τον Γιώργο Γκιρτζίκη ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό θα γίνει στο ΟΑΚΑ κεκλεισμένων των θυρών και με διαιτητή τον Τάσο Σιδηρόπουλο.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού είχε σήμερα το πρωί συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη ενόψει της διοργάνωσης του τελικού Κυπέλλου στο ποδόσφαιρο με τους δύο άνδρας να συνομιλούν και να συμφωνούν για το πως θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ.

Οπως συμφωνήθηκε και ανακοινώθηκε ο τελικός της διοργάνωσης θα γίνει στο ΟΑΚΑ χωρίς την παρουσία καθόλου θεατών. Η σκέψη μόνο για μαθητές δεν προχώρησε και το μεγάλο ματς θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία θα λάβει 250 ονομαστικές προσκλήσεις για τις υποχρεώσεις της και τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και η ΑΕΚ θα πάρουν από 30 ονομαστικές προσκλήσεις, ενώ με διαπιστεύσεις και με ιδιαίτερη προσοχή θα γίνει η είσοδος των δημοσιογράφων.

Επίσης, ο Κοντονής και ο Γκιρτζίκης αποφάσισαν την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ να σφυρίξει όχι ξένος διαιτητής, αλλά ο Τάσος Σιδηρόπουλος και θα πλαισιωθεί με διεθνείς αξιολογημένους επόπτες.