Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 14:07
Παρασκήνια

Καταγγελία –βόμβα από Αχ. Μπέο: Πιέζουν και απειλούν παράγοντες που ακολουθούν το ΝΠΣ «Βόλος»






Είχε και άλλα ενδιαφέροντα, όπως σχεδόν πάντα συμβαίνει, η ραδιοφωνική παρέμβαση του Αχιλλέα Μπέου. Ο Δήμαρχος, επειδή προκλήθηκε από κάποιους γραφικούς ακροατές που υποστήριζαν ότι δήθεν ασκεί πιέσεις σε επιφανείς οικονομικούς παράγοντες του Βόλου για να μην βοηθήσουν την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου ήταν καταλυτικός:

«Αν έχετε στοιχεία κατονομάστε δημόσια έστω και έναν που είτε εγώ, είτε κάποιος από τον περιβάλλον μου, τον ενόχλησα ή τον πίεσα. Αντίθετα εγώ σας λέω πρόχειρα πέντε ονόματα επιχειρηματιών και ποδοσφαιρικών παραγόντων (σ.σ τους κατονόμασε), που επειδή παρακολουθούν την πορεία του ΝΠΣ «Βόλος», τους ενοχλείτε συνεχώς μέχρι και τους…φωτογραφίζετε στο γήπεδο!» κατήγγειλε χωρίς φυσικά να λάβει απάντηση

Για πολλοστή φορά, πάντως, ο κ. Μπέος επανέλαβε τη στήριξή του στην προσπάθεια των επιχειρηματιών του ΝΠΣ «Βόλος» την οποία θεωρεί ως τη μόνη υγιή και με προοπτικές για κάτι σημαντικό στο Βολιώτικο ποδόσφαιρο. «Εγώ δεν κρύβομαι και δηλώνω την στήριξη μου. Στηρίξετε κι εσείς τις ομάδες σας, δικαίωμά σας είναι, αλλά αφήστε ήσυχη τη νέα ομάδα» ξεκαθάρισε ο Δήμαρχος Βόλου.