Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 15:20
Τοπικά

Κατέρρευσε το οδόστρωμα στην οδό Κασσαβέτη-Αναλήψεως και «κατάπιε» ΙΧ!






Σαν ψεύτικο υποχώρησε στις 11 το πρωί μεγάλο τμήμα του οδοστρώματος στην οδό Κασσαβέτη στο ύψος της Αναλήψεως, με αποτέλεσμα αυτοκίνητο που ήταν σταματημένο στο σηματοδότη και ετοιμαζόταν να ξεκινήσει την πορεία του μετά από κόκκινο να πέσει στην τρύπα που είχε σχηματιστεί και να υποστεί υλικές ζημιές.

Προς στιγμήν επικράτησε αναστάτωση. Η οδηγός του αυτοκινήτου δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια της όταν είδε τι είχε συμβεί, ενώ ευτύχημα θεωρείται ευτύχημα το γεγονός ότι εκείνη την ώρα δεν περνούσε από το σημείο μηχανάκι.

Επί τόπου κλήθηκε η  Τροχαία Βόλου. Η κυκλοφορία των οχημάτων διακόπηκε μέχρι να αποκατασταθεί η ζημιά, ενώ γερανός απομάκρυνε το αυτοκίνητο που βρισκόταν εγκλωβισμένο στο σημείο.

Πιθανότερη αιτία της υποχώρησης του οδοστρώματος είναι η διαρροή νερού , ενώ στο σημείο επικράτησε κινητοποίηση και ενημερώθηκαν Τροχαία και ΔΕΥΑΜΒ, για να απομακρύνουν το αυτοκίνητο, μάρκας Seat Ibiza και οι τεχνικοί να επέμβουν ώστε να κλείσει η τρύπα διαμέτρου πάνω από 60 εκατοστά του μέτρου και μεγάλο βάθος.

Μετά τη σήμανση του τοποθετήθηκε, για να μην προκληθεί ατύχημα κλήθηκε η Πολιτική Προστασία και η Τροχαία ζήτησε να ρίξει πριονίδι, για να καλύψει τη μεγάλη τρύπα που δημιουργήθηκε καταμεσίς του δρόμου.

Το οδόστρωμα θα αποκατασταθεί με έργο που θα κάνει η ΔΕΥΑΜΒ, σε συνεργασία με την Τεχνική Υπηρεσία.