Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 10:18
Θεσσαλία

Καρδίτσα: Πέντε ήταν τελικά οι ληστές που σκότωσαν στο ξύλο 77χρονο για 550 ευρώ






Δεν ήταν μόνο τέσσερις οι ληστές που είχαν ξυλοκοπήσει άγρια μέσα στο σπίτι του στο Πεδινό Καρδίτσας τον άτυχο 77χρονο ο οποίος υπέκυψε το πρωί της περασμένης Παρασκευής στο νοσοκομείο της πόλης, όπου νοσηλευόταν σε κακή κατάσταση από τα χτυπήματα που δέχθηκε!

Η έρευνα που διεξήγαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας οδήγησε στην ταυτοποίηση των στοιχείων ακόμη ενός 24χρονου σε βάρος του οποίου η ανακρίτρια Καρδίτσας εξέδωσε ένταλμα σύλληψης και συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης για να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας με τις κατηγορίες της πρόκλησης θανατηφόρου σωματικής βλάβης και της ληστείας.

Λίγες ώρες αφ’ ότου ο ηλικιωμένος άφησε την τελευταία του πνοή, έπεσε στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας ένας 25χρονος για τον οποίο επίσης είχε εκδοθεί ένταλμα. Λίγες ώρες μετά τη ληστεία και τον ξυλοδαρμό του 77χρονου και της 81χρονης συζύγου του μπροστά στα μάτια της κόρης τους για 550 ευρώ τα ξημερώματα του προηγούμενου Σαββάτου, είχε συλληφθεί ένας 24χρονος.
Την περασμένη Τετάρτη συνελήφθη σε περιοχή των Τρικάλων ένας 20χρονος και την Πέμπτη σε περιοχή της Καρδίτσας ένας 23χρονος.