Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024 10:12
Αθλητικά

Καμία τύχη η προσπάθεια για διάλυση του Volos NFC – Δείτε τι είπε ο Δικηγόρος κ. Ελευθεριάδης






Στο κενό φαίνεται πως πέφτουν οι προσπάθειες κάποιων, που μέσω δικαστηρίων επιδιώκουν τη διάλυση του Volos NFC.

Κι αυτό διότι όπως υποστήριξε ο δικηγόρος Κατερίνης κ. Ελευθεριάδης που χειρίστηκε την υπόθεση πέρυσι το καλοκαίρι, τα πάντα έχουν γίνει νόμιμα και έχουν ακολουθηθεί όλες οι νόμιμες διαδικασίες.

Ο κ. Ελευθεριάδης, ο οποίος έχει αναλάβει στο παρελθόν κι άλλες παρόμοιες υποθέσεις, μεταξύ των οποίων η μετονομασία της ΑΕ Ποντίων σε Ηρακλή, μίλησε χθες το μεσημέρι στον Astra και στον Δημήτρη Μαρέδη και ήταν ξεκάθαρος ότι οι όποιες νομικές κινήσεις από την πλευρά της Νίκης και του Ολυμπιακού Βόλου γίνονται μόνο και μόνο για επικοινωνιακούς σκοπούς και για λόγους εντυπωσιασμού. Αναρωτήθηκε μάλιστα για ποιο λόγο οι κινήσεις αυτές δεν έγιναν πριν από δύο μήνες και γίνονται σήμερα όπου οι δύο ομάδες έχουν μείνει μακριά από το στόχο τους, την ίδια στιγμή ο Volos NFC δείχνει ότι θα ανέλθει κατηγορία.

Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Ελευθεριάδης ήταν απόλυτος ότι οι διαδικασίες που ακολουθήθηκαν ήταν ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΕΣ και ότι δεν υπάρχει καμία παρατυπία και γι αυτό άλλωστε η μεταφορά και η μετονομασία εγκρίθηκε από δύο δικαστήρια, από την ΕΠΣΘ, την ΕΠΟ και φυσικά από το Διαιτητικό Δικαστήριο.

Και κάτι ακόμα πολύ σημαντικό. Ακόμα και στην ελαχιστότατη πιθανότητα, το πολιτικό δικαστήριο όπου έχει γίνει η προσφυγή διαπιστώσει ότι κάτι δεν έγινε σωστά (όπου επαναλαμβάνουμε δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση), ο Volos NFC θα εξακολουθήσει να πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα, καθώς δεν θα υπάρχει καμία επίπτωση σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι. Ο Volos NFC θα συνεχίσει να λαμβάνει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής και θα συνεχίσει την ξέφρενη πορεία του προς τη Football League.

Διότι η απόφαση ενός πολιτικού δικαστηρίου (όποια κι αν είναι αυτή) δεν είναι δυνατόν και δεν πρόκειται να επηρεάσει τις αποφάσεις των ποδοσφαιρικών οργάνων που αποφάνθηκαν από το καλοκαίρι ότι οι όλες διαδικασίες για τη μεταφορά και τη μετονομασία της Πύδνας σε Βόλος ΝΠΣ έγιναν νομιμότατα.

Συμπέρασμα: Σε όσα δικαστήρια κι αν προσφύγουν η Νίκη, ο Ολυμπιακός και οι παράγοντες του, μεταξύ των οποίων και ο γνωστός μας Τζήμας, δεν πρόκειται να κερδίσουν απολύτως τίποτα. Παρά μόνο να χάσουν χρήματα, χρόνο και το κυριότερο αξιοπρέπεια.

 

Δείτε τι δήλωσε ο κ. Ελευθεριάδης στον Δημήτρη Μαρέδη (μετά το 1.23′.33”)