Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 12:37
Τοπικά

Καμία ανταπόκριση για δωρεάν στέγαση του ΚΕΔΔΥ, από την Κολυνδρίνη! – Αιχμές για την αδιαφορία






Το γεγονός ότι η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη και η περιφερειακή διευθύντρια εκπαίδευσης Ελένη Αναστασοπούλου δεν έδειξαν κανένα ενδιαφέρον για τη δωρεάν στέγαση και μη καταβολή κοινοχρήστων για δύο χρόνια στον ίδιο χώρο που στεγαζόταν το ΚΔΑΥ μέχρι το 2011, σε χώρο του OLD CITY, αναφέρει σε ανοιχτή επιστολή του ο ιδιοκτήτης του χώρου Άγγελος Αντωνίου.

Όπως αναφέρει «αν και πέρασε ένας μήνας από την επισημοποίηση της δωρεάν στέγασης δεν ενδιαφερθήκατε καθόλου και εξακολουθείτε να αγνοείτε την ταλαιπωρία παιδιών και γονέων που αναγκάζονται να τα κουβαλούν στο πατάρι του 4ου Γυμνασίου Βόλου».

Σύμφωνα με τον Άγγ. Αντωνίου «επιβεβαιώνεται ότι η αποχώρηση της ΚΔΑΥ σήμερα ΚΕΔΔΥ από το OLD CITY δεν ήταν για την εξοικονόμηση χρημάτων (άλλωστε τα άλλα τρία ΚΕΔΔΥ σε Λάρισα-Τρίκαλα-Καρδίτσα πληρώνουν όλα αυτά τα χρόνια ενοίκιο) αλλά για άλλους λόγους, που εσείς γνωρίζετε και πρέπει να εξηγήσετε στους άμεσα ενδιαφερόμενους και στην κοινή γνώμη», ενώ καταλήγοντας τονίζει ότι η διετής προσφορά για δωρεάν στέγαση ισχύει μέχρι 31/12/16.