Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 13:49
Παραπολιτικά

Και στης ΑΓΕΤ τον κλίβανο, σφάζονται… παλικάρια (έστω και κουρασμένα)






Βλέποντας το μίσος και τον αλληλοσπαραγμό στους χώρους της Αριστεράς και της…Οικολογίας, όπου κόμματα, γκρουπούσκουλα και κάθε λογής περίεργοι συγκρούονται καθημερινά, γύρω από το θέμα της ΑΓΕΤ, μου ήρθε στο νου η περίφημη ρήση του Κλεμανσό «ο πόλεμος είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση για να τον εμπιστευτείς σε στρατηγούς»

Και πραγματικά αυτή η τραγελαφική κατάσταση που διαμορφώνεται με τους ΣΥΡΙΖΑίους να «πλακώνονται» με τους «Πλευσίτες», τους Μπαξεβαναίους να αμφισβητούν τους Λημναίους και γενικά να γίνεται το μάλε – βράσε, εύλογα μπορούμε να παραφράσουμε τη ρήση και να την κάνουμε «το περιβάλλον είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση για να τον εμπιστευτείς σε Αριστερούς (και δη της πλάκας)»

 

ΥΓ. Διαβάζοντας την διορθωτική δήλωση της Περιβαλλοντικής για τους λόγους που συνέπλευσαν στον συμβολικό αποκλεισμό της ΑΓΕΤ με τον Δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, εύλογα συμπεραίνω ότι κάποιοι τράβηξαν όχι απλώς το αυτί του Κώστα Βολιώτη, αλλά ολάκερο το…μούσι!

ΥΓ1. «Καμμένη» η αναφορά στη δήθεν παρουσία μπράβων – φουσκωτών στην ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Ο οποιασδήποτε με μέτρια, ακόμη, σωματική διάπλαση φαντάζει Ράμπο μπροστά στον συμπαθή μελετητή απολιθωμάτων, Μάρκο! Εδώ τον ανέβασαν στην Γορίτσα για να φαίνεται και πάλι…χάθηκε. Ρωτήστε την ΕΡΤ και τον Μείκόπουλο

ΥΓ 2. Ιλαροτραγωδία η κατάσταση, γενικώς…