Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 12:32
Αθλητικά

“Καθαρό” το ματς Ολυμπιακός Βόλου – Ηλυσιακός. Την καταδίκη Θωμά και Ριαβόγλου πρότεινε η Εισαγγελέας






Να κηρυχτούν ένοχοι ο Θωμάς Μητρόπουλος ως ιδιοκτήτης του Ηλυσιακού και ο Κωνσταντίνος Ριαβόγλου του Αγροτικού Αστέρα, πρότεινε η εισαγγελέας της έδρας του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, Βιργινία Σακελλαροπούλου, στην δίκη της έφεσης για το μικρό “koriopolis”.

Παράλληλα, η κα. Σακελλαροπούλου πρότεινε την αθώωση του προπονητή Περικλή Αμανατίδη και του πρώην ιδιοκτήτη της Αναγέννησης Καρδίτσας, Διονύση Κωτούλα, οι οποίοι σε πρώτο βαθμό είχαν καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 2 ετών με 3ετή αναστολή για δωροδοκία.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η εισαγγελέας της έδρας κα Σακελλαροπούλου στην πρότασή της, επισήμανε ότι ΔΕΝ θεωρεί χειραγωγημένή την αναμέτρηση Ολυμπιακός Βόλου – Ηλυσιακός 0-1 και η όποια ενοχή του Θωμά Μητρόπουλου αφορά άλλους αγώνες του Ηλυσιακού που θεωρεί χειραγωγημένους.

Το δικαστήριο θα ανακοινώσει την απόφασή του πιθανότατα την προσεχή Παρασκευή (27/1), ενώ μία ημέρα νωρίτερα θα αγορεύσουν οι συνήγοροι των κατηγορουμένων.

Θυμίζουμε ότι ο Θωμάς Μητρόπουλος είχε καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό σε ποινή φυλάκισης 3 ετών και χρηματική ποινή 30.000 ευρώ για δωροδοκία κατ’ εξακολούθηση, ενώ ο Κωνσταντίνος Ριαβόγλου σε ποινή φυλάκισης 4,5 ετών και χρηματική ποινή 40.000 ευρώ για δωροληψία και δωροδοκία κατ’ εξακολούθηση και για παράνομο στοιχηματισμό.