Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 18:59
Παραθλητικά

Κάποιους ξέχασε ο εξυγιαντής Αλέξης






Ο Αλέξης Κούγιας ανέλαβε και πάλι το ρόλο του εξυγιαντή. Με ανακοίνωση που εξέδωσε χθες μετά τον αγώνα με την Παναχαϊκή τα έχωσε σε κάποιους παράγοντες της Παναχαϊκής, τους οποίους αν το έχει ξεχάσει εκείνος έφερε στην ομάδα της Πάτρας.
Επιπλέον υποστήριξε ότι θα είχε συνάντηση με τον ιδιοκτήτη της Λαμίας κ. Παπαϊωάννου, προκειμένου όπως τονίζει «να βρουν με ποιον τρόπο θα ενημερώσουν τον πρόεδρο της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού κ. Παπαλάκη, ώστε να ξεβρωμίσει το ποδόσφαιρο της Football League από τους Τσιμπανάκο, Κολοβό (αυτός που έχει φάει δύο φορές ξύλο μετά τα play off), τον κατηγορούμενο για τα στημένα του ’11 Μάκη Σιδηρόπουλο και την οργανωμένη ομάδα της Αθήνας που ασχολείται μόνο με το στοίχημα και τους διαιτητές Παπαργυρίου (Καρδίτσα – Τρίκαλα), Ρούσσο Μπεκερτζή (Κέρκυρα – Λαμία) Τζοβάρα (Ολυμπιακός Βόλου – Παναιγιάλειος) και για τις δραστηριότητες του κατηγορουμένου για εμπόριο όπλων Γυαλιά και τη σχέση τους και με ποιες ομάδες».
Προφανώς ο Αλέξης Κούγιας στη λίστα του, ξέχασε να συμπεριλάβει και κάποιους διαιτητές που ευνόησαν την ομάδα του. Όπως για παράδειγμα τον Φωτιάδη ο οποίος στο ματς της Λάρισας με τη Λαμία ακύρωσε καθαρό γκολ των φιλοξενούμενων και απέβαλε χωρίς λόγο τον Ενγκουέμ.

Ξέχασε ακόμη τον διαιτητή Ανούσο. Και αν ο Αλέξης δεν θυμάται ποιος είναι ο Ανούσος, να του θυμίσουμε ότι είναι ο διαιτητής του ματς Απόλλων – Λάρισα. Αυτός δηλαδή που δεν καταλόγισε πέναλτι υπέρ του Απόλλωνα. Ένα πέναλτι που είναι βέβαιο ότι θα καταλόγιζε και ο ίδιος ο Κούγιας.
Προφανώς όσο περνάνε τα χρόνια ξεχνάει εύκολα ο εξυγιαντής Αλέξης.