Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 18:47
Κόσμος

Ιταλός που γλίτωσε από το Μπατακλάν, είχε επιβιώσει κι από το Χέιζελ!






Τύχη… βουνό; Κάτι πολύ περισσότερο είχε, σίγουρα! Ένας Ιταλός τουρίστας, οπαδός της Γιουβέντους που γλίτωσε από το μακελειό του Μπατακλάν, το βράδυ της Παρασκευής στο Παρίσι, είχε επιβιώσει και από την τραγωδία του Χέιζελ, το 1985!

Τρομερή είναι η ιστορία που αποκαλύφθηκε για τον Μασιμιλιάνο Ναταλούτσι, ο οποίος τη μαύρη νύχτα της περασμένης Παρασκευής στο Παρίσι, βρισκόταν στο θέατρο Μπατακλάν, στη συναυλία του συγκροτήματος Eagles of death metal…

Από την τρομοκρατική επίθεση στο θέατρο που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο δεκάδων αθώων ανθρώπων, ο Ναταλούτσι γλίτωσε με … μερικές γρατσουνιές στο πόδι, ενώ ένας φίλος του χρειάστηκε να μπει στο χειρουργείο έπειτα από σφαίρα που είχε δεχθεί στον ώμο!

Ο Ναταλούτσι, μπορεί να θεωρεί τον εαυτό του… εφτάψυχο, αφού, σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν μέλη της οικογένειάς του στην «Corriere Adriatico», μαζί με τον πατέρα και τον θείο του, πίσω στο 1985 σε ηλικία 15 ετών, βρισκόταν στο Χέιζελ και την τραγωδία που σημειώθηκε στον τελικό ανάμεσα στη Γιουβέντους και τη Λίβερπουλ με την υποχώρηση τμήματος κερκίδας!