Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 11:34
Αθλητικά

Θρίαμβος του Ρήγα επί του Γ.Σ. Αλμυρού με ανατροπή






Βγάζοντας στο χορτάρι κομμάτια από την ψυχή της ιστορίας του, ο Ρήγας Φεραίος επικράτησε 2-1 σήμερα του Αλμυρού στο Δημοτικό Στάδιο Βελεστίνου χάρη σε ανατροπή στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε στο 64′ ο Σκοπελίτης με σουτ μέσα από την περιοχή, ύστερα από κόρνερ του Κιπτίου και όχι καλή απομάκρυνση από τον Τζοβάρα. Εννέα λεπτά αργότερα, στο 73′, ο Αλμυρός έμεινε με 10 παίκτες χάρη σε αποβολή του Σαββίδη με δεύτερη κίτρινη – κόκκινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Τζοβάρα.

Εκεί που όλα έδειχναν χαμένα και δυσοίωνα για τον Ρήγα, στο 84′ έπειτα από κόρνερ του Σπαθή και γλίστρημα του Σταυράκη, ο Αλεξίου έπιασε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι με τη μπάλα να κατευθύνεται προς τα δίχτυα και τον Αλεξανδρή να προσπαθεί αλλά να μην σώζει την παραβίαση.

Μέσα σε τρία λεπτά οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν μία ιστορική ανατροπή με τον Μπεκιάρη να υποδεικνύει πέναλντι σε μαρκάρισμα του Μπαρούτα στον Μπόρα στην περιοχή και τον Σπαθή να… βάζει φωτιά στο βροχερό Βελεστίνο, δίνοντας, αναλόγως και τη συνέχεια, τρεις καθοριστικούς βαθμούς στη μάχη που δίνουν οι Κυανόλευκοι για παραμονή.

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Παπαγιάννης, Χατζηαθανασίου (61’ Νασιακόπουλος), Κυριάκος, Σπαθής, Καρλιάμπας, Αλεξίου, Χατζησταμάτης, Μπόρας, Τζοβάρας (92’ Παπακώστας), Τσιώλης (90’ Ράπτης), Τσελεπής (80’ Παπαγεωργίου).

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Σταυράκης, Καψιώτης, Μπαρούτας, Αλεξανδρής, Χολέβας, Σαββίδης, Κιπτίου (83’ Κόκκας), Στουρνάρας, Φλίγκος, Μιχάλης (59’ Τσιουρής), Σκοπελίτης (75’ Θωμαΐδης).