Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 23:15
Θεσσαλία

Θρήνος στην Ανάβρα Αγιάς για τον 25χρονο Άγγελο Κουρούκα






Σοκαρισμένη είναι ακόμη η τοπική κοινωνία της Ανάβρας Αγιάς για το χαμό του 25χρονου συγχωριανού τους Άγγελου Κουρούκα, σε τροχαίο χθες το πρωί έξω από το Γερακάρι.

Το νεαρό παλικάρι που ήταν ιδιαίτερα αγαπητό στο χωριό έφυγε ενετελώς αναπάντεχα από τη ζωή, βυθίζοντας σε θλίψη συγγενείς , φίλους και συγχωριανούς. Στο παρελθόν ο νεαρός που είχε τροχαίο μερικά χιλιόμετρα έξω από το χωριό του, είχε αγωνιστεί και στην τοπική ποδοσφαιρική ομάδα

Θρήνος

O άτυχος 25χρονος έχασε τη ζωή του όταν το αγροτικό αυτοκίνητο που οδηγούσε βγήκε από τον δρόμο λίγο έξω από το Γερακάρι και ανατράπηκε, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του.

Το τροχαίο έγινε αντιληπτό περί τις 08.00 το πρωί και στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ήταν όμως αργά. Ο άτυχος νεαρός ασχολούνταν με αγροτικές εργασίες και πιθανολογείται πως το μοιραίο δρομολόγιο έγινε στην προσπάθειά του να πάει στη δουλειά.

Τραγικές φιγούρες ο πατέρας του Βαγγέλης, η μητέρα του Δήμητρα και τα δυο του αδέλφια, Αποστόλης και Παρασκευή, μία οικογένεια πολύ «δεμένη» και αγαπημένη για όσους τους γνωρίζουν.

Θρήνος

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 6 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου στην Ανάβρα.