Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024 08:51
Θεσσαλία

Θρήνος: “Έφυγε” ξαφνικά από τη ζωή 39χρονος Αγιώτης – Ήταν πατέρας δύο παιδιών






Κηδεύεται σήμερα το απόγευμα 39χρονος Αγιώτης που ξαφνικά, κι ενώ βρισκόταν στο Ιράκ ως εργάτης σε ελληνική κατασκευαστική εταιρεία, απεβίωσε ανήμερα της Εθνικής Επε­τείου της 25ης Μαρτίου.

Πρόκειται για τον Αθα­νάσιο Καραμπλιά, που τα τελευταία χρόνια ζούσε στον Βόλο, όπου είχε δημιουργήσει τη δικιά του οικογένεια. Οι διαδικασίες μεταφοράς της σορού διήρκεσαν δέκα μέρες, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες από το οικογενειακό του περιβάλλον, η νεκροψία, που έγινε στο εξωτερικό, έδειξε ότι ο θάνατός του προήλθε από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Ο άτυχος Αγιώτης αφήνει πίσω τη σύζυγό του Μαρία, τα παιδιά του Ελεάννα και Παναγιώτη, όπως και τη μητέρα του Ελένη και τον αδελφό του Στάθη.

Αξίζει να αναφερθεί πως πριν τέσσερις ακριβώς μήνες πέθανε και ο πατέρας του Αριστείδης, χτυπημένος εκείνος από την επάρατη νόσο.

Το γεγονός έχει σκορπίσει θλίψη στην Αγιά, αφού ο εκλιπών ήταν σε όλους γνωστός και αγαπη­τός, γεννήθηκε και ανδρώθηκε σ’ αυτή και ήταν ένας πολύ καλός χα­ρακτήρας και μαχητής της ζωής. Τα τρία τελευταία χρόνια δούλευε στις αραβικές χώρες σε κατασκευαστικά έργα.

Η νεκρώσιμος ακο­λουθία θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Βόλου, στις 5 μ.μ. Παράκληση της οικογένειας, αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στο «Σπίτι Γαλήνης» του Ιερού Ναού.

 

 

 

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία