Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 08:41
Παραπολιτικά

Θα το ονομάσει «Μπασδάνειο» και θα το κλείσει;

????????????????????????????????????





Τέλης Μπασδάνης. Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας δηλώνει και τυπικά είναι. Επί της ουσίας βέβαια η κοινωνία διερωτάται εκτός από «μεγαλομπακάλης» τι άλλο ακριβώς είναι, γιατί έργο στο Επιμελητήριο, όπου βρέθηκε από τη φιλοδωρία του Γιώργου Σπηλιόπουλου, ούτε έχει παράξει, ούτε μπορεί να το κάνει. Πτωχεύσεις, λουκέτα, χρέη, ανεργία, των μελών του έχουν σημαδέψει τη λαμπρή του καριέρα και ως μόνο σημαντικό στοιχείο μπορούμε να σημειώσουμε την ψυχραιμία και την απάθεια που τα παρατηρεί, όπως η κόρη της χήρας Μήτση την μύγα να κάθεται στο μάγουλό της…

Ξαφνικά για να δηλώσει παρών, και να τον θυμηθούμε κι εμείς, εκτός από τον Αγγελέτο και την αδελφή του Καράμπελα,, ότι υπάρχει, επιτέθηκε στη Δημοτική Αρχή του Βόλου για τις… παιδικές χαρές. «Δεν θα κάνουμε εμείς τη δουλειά της», δήλωσε, κατάκοπος από τις άλλες δουλειές που κάνει, απαντώντας στον ανθυποψήφιό του στις εκλογές Τρύφωνα Πλαστάρα. Το θέμα είναι, όμως, ότι ουδείς από τη Δημοτική Αρχή του ζήτησε να κάνει κάτι. Αλλωστε γνωρίζουν ότι δεν είναι και ικανός να κάνει κάτι δημιουργικό.

Και βέβαια η μόνη παιδική χαρά που έχει κάνει είναι το…Επιμελητήριο, που το παρέλαβε ως ένα σημαντικό φορέα, με πολιτική, οικονομική και κοινωνική παρέμβαση και το βύθισε στο τέλμα και την ανυπαρξία. Ηδη μάλιστα από την αντιπολίτευση, λίγο πριν κλείσει ως αχρείαστο, σκέφτονται προς τιμήν του να το ονομάσουν Μπασδάνειο! Για να μείνει έστω και σαν Μουσείο!