Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 23:22
Αθλητικά

Θα τελειώσει το πρωτάθλημα και κάποιοι θα ασχολούνται ακόμα με την προπόνηση του Volos NFC






Με αφορμή τη σημερινή «αποκάλυψη» (ο Θεός να την κάνει) ότι ο Volos NFC έκανε προπόνηση στο ΕΑΚ, δεν γίνεται να μην αναρωτηθώ το εξής:

Πόσο ακόμα θα ασχολούνται κάποιοι με τον Volos NFC και όχι με τη δική τους την ομάδα;

Πόσο ακόμα θα κρύβουν τα προβλήματα και την ανυπαρξία της ομάδας τους, μέσα από «ψευτοανακαλύψεις»;

Από την αρχή της χρονιάς, κάποιοι έχουν επικεντρωθεί στο τι κάνει ο Volos NFC. Γιατί παίζει ο Volos NFC Σάββατο, γιατί πήρε τη Νεάπολη, γιατί κάνει προπόνηση στο ΕΑΚ, γιατί έκανε το καλοκαίρι προπόνηση στην Πορταριά, γιατί χρησιμοποιεί τα αποδυτήρια, γιατί οι ποδοσφαιριστές έβαλαν ονόματα στα ερμάρια, γιατί το ένα, γιατί το άλλο, γιατί το παράλλο…

Το γιατί η δική τους ομάδα παραπαίει στο πρωτάθλημα και έχει μείνει πέντε βαθμούς μακριά από τον Volos NFC, ούτε που τους απασχολεί. Εκτός αν θεωρούν ότι αυτή η βαθμολογική διαφορά δημιουργήθηκε επειδή ο Volos NFC παίζει το Σάββατο ή επειδή αγωνίζεται στη Νεάπολη.

Ο καθένας επιλέγει την επικοινωνιακή πολιτική που του ταιριάζει. Κάποιοι επέλεξαν να μεταμορφωθούν σε Μάρθα Βούρτση και να παίξουν το ρόλο του ριγμένου και τους κατατρεγμένου από τη κοινωνία. Επέλεξαν το κλάμα και τη μιζέρια, μόνο και μόνο γιατί δεν έχουν από κάπου αλλού να πιαστούν. Μόνο και μόνο γιατί η δική τους ομάδα δεν τους επιτρέπει να ασχοληθούν με αυτή και έτσι αναγκάζονται να ασχολούνται με το τι κάνουν οι άλλοι.

Προφανώς βέβαια, όλοι αυτοί ζουν στο μικρόκοσμο τους και δεν αντιλαμβάνονται τι ακριβώς συμβαίνει γύρω τους. Δεν έχουν καταλάβει ακόμα, ότι η πλειοψηφία των φιλάθλων του Βόλου δεν ασχολείται με τις υποτιθέμενες αποκαλύψεις τους. Το χειρότερο μάλιστα είναι ότι αυτοί που γεννούν τη μιζέρια και όλοι αυτοί που την αναπαράγουν, θεωρούν ότι με αυτόν τον τρόπο κάνουν καλό στην ομάδα τους.

Η πραγματικότητα όμως είναι εντελώς διαφορετική, αφού η πλειονότητα του κόσμου δεν μασάει από επικοινωνιακά τερτίπια. Ο κόσμος έχει αντιληφθεί πλήρως την κατάσταση που επικρατεί στο ποδόσφαιρο της Μαγνησίας και το αποδεικνύει όλο και περισσότερο μέρα με τη μέρα.

Εν κατακλείδι. Εχουμε φτάσει αισίως στην 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος και κάποιοι εξακολουθούν να ασχολούνται με τον Volos NFC.

Ετσι όπως το πάνε, προβλέπω ότι θα τελειώσει το πρωτάθλημα, ο Volos NFC θα έχει ανέβει κατηγορία και κάποιοι θα εξακολουθούν να ασχολούνται με το που έκανε προπόνηση ο Volos NFC. Αλλά είπαμε: Με τι άλλο θα μπορούσαν ασχοληθούν έτσι όπως κατάντησαν την ομάδα τους;