Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 14:52
Παρασκήνια

Θα μάθουμε άραγε το βασικό χρηματοδότη του Ολυμπιακού Βόλου;






Στις αρχές Ιουνίου, λέει, ότι θα διεξαχθεί η Γενική Συνέλευση των μελών του Ολυμπιακού Βόλου, όπου και θα ενημερωθεί το σώμα για την επόμενη ημέρα του συλλόγου.

Προφανώς στη γενική συνέλευση θα γίνουν γνωστά τα άτομα εκείνα που θα απαρτίζουν τη νέα διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου και προφανώς θα γίνουν γνωστά και τα ονόματα των ανθρώπων που χρηματοδοτούν ήδη ή θα χρηματοδοτήσουν στο μέλλον την ομάδα εν όψει της νέας σεζόν.

Διότι μέχρι στιγμής ουδείς γνωρίζει ποιος είναι ο κύριος χρηματοδότης της ομάδας. Ποιος είναι αυτός ή αυτοί που έχουν βάλει τα χρήματα για να κλείσει ο «ακριβός» Περικλής Αμανατίδης, για να δοθούν προκαταβολές στους παίκτες που ανανέωσαν, για να κλειστεί το αθλητικό κέντρο όπου θα γίνει η καλοκαιρινή προετοιμασία και πολλά άλλα. Και απ’ ότι ακούγεται τα χρήματα που έχουν διατεθεί μέχρι στιγμής, είναι αρκετά.

Οπότε καλό είναι να μάθουν όλοι, από ποιον ή από πού προέρχονται τα χρήματα για τη λειτουργία της ομάδας της νέα αγωνιστική περίοδο. Εκτός κι αν στον Ολυμπιακό Βόλου θέλουν να κρατήσουν κρυφό το όνομα του βασικού χρηματοδότη για δικούς τους λόγους.

Αν συμβεί πάντως το τελευταίο, είναι ξεκάθαρο ότι θα έχει επιβεβαιωθεί πλήρως παλιότερο ρεπορτάζ μας σχετικά με την προέλευση των χρημάτων που μπήκαν στα ταμεία του Ολυμπιακού Βόλου.

Σε κάθε περίπτωση, θα ήταν ηθικά σωστό να υπάρχει πλήρης ενημέρωση για τους χρηματοδότες της νέας προσπάθειας του Ολυμπιακού, ώστε να γνωρίζει και το τελευταίο μέλος του συλλόγου, σε ποιους έχει εναποθέσει τις τύχες της ομάδας του.